Zöld Pók Alapítvány


A zpok célja, hogy a civil szervezetek és hátrányos helyzetű csoportok üzeneteit mindenki számára érthető és átélhető módon közvetítse, és így minél több embert segítsen bevonni közhasznú ügyekbe.

Adószám:
18064326-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi kampányok

Szervezet hivatalos neve:
Zöld Pók Alapítvány

Szervezet rövid neve:
zpok

Szervezet adószáma:
18064326-1-41

Honlap:
http://www.zoldpok.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/zoldpok

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/zpokvideo

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200216-00128357-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 204860258

A szervezet címe:
1021 Budapest, Labanc utca 4. 4.ajtó

Tevékenységi kör:
Film- és fotómûvészet

Tevékenység leírása:
Videós kampányanyagokat készítünk civil szervezeteknek a fenntarthatóság és a társadalmi egyenlőtlenségek témaköreiben. Hátrányos helyzetű gyerekeket oktatunk a fotózás és videókészítés, a vágás és operatőri munka valamint a szerkesztés alapjaira. A service design módszereire épülő kapánytervezéssel és teszteléssel is foglalkozunk. Az elmúlt években a partnereink voltak többek között: Artemisszió Alapítvány, A Város Mindenkié, Budai Városkapu Iskolaközpont [Pécs], Greenpeace Magyarország, Gyökerek és Szárnyak Alapítvány, Igazgyöngy Alapítvány, Tempus Közalapítvány, Magyar Kerékpáros Klub, Motiváció Tanoda [Szeged], Pressley Ridge Magyarország Alapítvány, Unruhe Stiftung [Ausztria], Utcáról Lakásba Egyesület, Ökoszolgálat, Szexmunkások Érdevédelmi Egyesülete, Open Society Foundation, Van Esély Alapítvány, Világbank.

Mire gyűjt:

A Zöld Pók továbbra is szeretne a civil szervezetek számára elérhető áron, indokolt esetekben akár ingyenes szolgáltatásokat is nyújtani. Bár rengeteg megrendelést kapunk, a bevételeink nem fedezik a működési kiadásainkat és az eszközparkunk karbantartását, így ezekre kell plusz forrás:

- korszerűbb szoftverek licencei

- pénzügyi és management feladatok 

- a zpok saját szervezeti kommunikációja

- adományszervezés 

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet ()

Kultúra
Egyszázalékos
kampány

1% - hogy hasítson a civil videó

zpok

Civil szervezetnek, közösségeknek készítünk videókat, és hátrányos helyzetű gyerekeket tanítunk filmezni. Támogass minket, mert akkor több szervezetet tudunk ismertebbé tenni.


Határidő:
2019-05-20
Adószám:
18064326-1-42
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.