Váczikai Cerberus Alapítvány

Segíts, hogy segíthessünk!

Állatvédelem, hontalan állatok oltalmazása, gazdihoz juttatásuk, a szaporodás fékentartása érdekében ivartalanítás és annak szorgalmazása.

Adószám:
18858341-1-17

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Váczikai Cerberus Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Paksi állatmenhely

Szervezet adószáma:
18858341-1-17

Honlap:
http://paksiallatmenhely.ivph.info

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/vaczikaicerberusalapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
70600047-14000728-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 709450612

A szervezet címe:
7030 Paks, Árnyas u. 4. II/7. 4. II. 7.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:

Tolna megyében tevékenykedünk. Paks és tág környéke kutyáinak nyújtunk védelmet és ellátást és pótoljuk számukra a szeretetet is. Amennyire csak lehetőségünk van mindent megkapnak. Mivel a menhely nem altat, és a rászorulók száma mindig nő egy-egy befogadással, a számuk általában 300-400 között mozog. A menhelyen sok az idős kutyus, akik már nem igazán számíthatnak új gazdákra, ők a nyugdíjas kutyáink, akiknek ugyan úgy joguk van élni, mint fiatalabb társaiknak. Problémát általában a kutya és macskatáp folyamatos biztosítása és az állatorvosi költségek kifizetése jelent. A 6-os ut és autópálya közelében élünk, ahol nagyon sok kutyát ér baleset, melyek műtéti költségeit nehezen, de igyekszünk biztosítani. Sajnos még nagyon sok felelőtlen ember van, igy a talált kutyák zöme nem rendelkezik azonosító chip-pel, igy oltással sem, ezt is a menhelynek kell pótolnia mielött gazdához adja őket. Fejlesztésekre nem mindig futja, de azt is igyekszünk véghezvinni. Az 1% ehhez nagyon kevés. Jelenleg más forrás lehetőségünk nincs. A menhelyen élő szuka kutyák 99 %-a ivartalanítva van, így a belső szaporodást sikerült meggátolnunk. 

Mire gyűjt:

Az Alapítvány telephelye Paks- Vácika dülőn található. A kutyáink ember- és állat szeretők. Aki meglátogata a menhelyet mindannyian meglepődve távoztak, hogy milyen szerethető, gondozott kutyáink vannak. Ellátásukhoz kutyatápra, éves oltásukra, féregtelenítésükre, ivartalanításra, chip és oltás nélkül bekerülteknél mindezekkel való ellátásra, a balesetet szenvedettek állatorvosi ktg-re van nagy szükségünk.  A telep már 20 éve épült. Jelenlegi fejlesztését nagyban gátolja a pénzhiány. A menhely vezetője időközben megöregedett, de azon van hogy ezt az állatok ne érezzék meg.

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Egyéb fájl: Alapító okirat

  Közhasznúsági melléklet (közhasznúsági melléklet)

  Közhasznúsági melléklet (Közhasznúsági mell 2017)

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

Adományvonal a paksi menhely állataiért!

Paksi állatmenhely

Az 1999 óta üzemelő Váczikai Cerberus Alapítvány paksi állatmenhelyén élő 350 árva kutya és cica élelmére, valamint állatorvosi ellátásának megsegítésére kérjük az állatszerető embereket.


904 hívás, 518 sms
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.