Váczikai Cerberus Alapítvány

Segíts, hogy segíthessünk!

Állatvédelem, hontalan állatok oltalmazása, gazdihoz juttatásuk, a szaporodás fékentartása érdekében ivartalanítás és annak szorgalmazása.

Adószám:
18858341-1-17

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Váczikai Cerberus Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Paksi állatmenhely

Szervezet adószáma:
18858341-1-17

Honlap:
http://paksiallatmenhely.ivph.info

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/vaczikaicerberusalapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
70600047-14000728-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 709450612

A szervezet címe:
7030 Paks, Árnyas u. 4. II/7.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:

Tolna megyében tevékenykedünk. Paks és tág környéke kutyáinak nyújtunk védelmet és ellátást és pótoljuk számukra a szeretetet is. Amennyire csak lehetőségünk van mindent megkapnak. Mivel a menhely nem altat, és a rászorulók száma mindig nő egy-egy befogadással, a számuk általában 300-400 között mozog. A menhelyen sok az idős kutyus, akik már nem igazán számíthatnak új gazdákra, ők a nyugdíjas kutyáink, akiknek ugyan úgy joguk van élni, mint fiatalabb társaiknak. Problémát általában a kutya és macskatáp folyamatos biztosítása és az állatorvosi költségek kifizetése jelent. A 6-os ut és autópálya közelében élünk, ahol nagyon sok kutyát ér baleset, melyek műtéti költségeit nehezen, de igyekszünk biztosítani. Sajnos még nagyon sok felelőtlen ember van, igy a talált kutyák zöme nem rendelkezik azonosító chip-pel, igy oltással sem, ezt is a menhelynek kell pótolnia mielött gazdához adja őket. Fejlesztésekre nem mindig futja, de azt is igyekszünk véghezvinni. Az 1% ehhez nagyon kevés. Jelenleg más forrás lehetőségünk nincs. A menhelyen élő szuka kutyák 99 %-a ivartalanítva van, így a belső szaporodást sikerült meggátolnunk. 

Mire gyűjt:

Az Alapítvány telephelye Paks- Vácika dülőn található. A kutyáink ember- és állat szeretők. Aki meglátogata a menhelyet mindannyian meglepődve távoztak, hogy milyen szerethető, gondozott kutyáink vannak. Ellátásukhoz kutyatápra, éves oltásukra, féregtelenítésükre, ivartalanításra, chip és oltás nélkül bekerülteknél mindezekkel való ellátásra, a balesetet szenvedettek állatorvosi ktg-re van nagy szükségünk.  A telep már 20 éve épült. Jelenlegi fejlesztését nagyban gátolja a pénzhiány. A menhely vezetője időközben megöregedett, de azon van hogy ezt az állatok ne érezzék meg.

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Egyéb fájl: Alapító okirat

  Közhasznúsági melléklet (közhasznúsági melléklet)

  Közhasznúsági melléklet (Közhasznúsági mell 2017)

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

Adományvonal a paksi menhely állataiért!

Paksi állatmenhely

Az 1999 óta üzemelő Váczikai Cerberus Alapítvány paksi állatmenhelyén élő 350 árva kutya és cica élelmére, valamint állatorvosi ellátásának megsegítésére kérjük az állatszerető embereket.


Telefonszám: 13600/57
904 hívás, 518 sms
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.