Adományvonal a paksi menhely állataiért!
(lezárult!)

Az 1999 óta üzemelő Váczikai Cerberus Alapítvány paksi állatmenhelyén élő 350 árva kutya és cica élelmére, valamint állatorvosi ellátásának megsegítésére kérjük az állatszerető embereket.

Állatvédelem
Telefonos adománygyűjtés

Váczikai Cerberus Alapítvány

Bővebben

1422 támogató
(904 hívás, 518 sms)


Adományvonal a paksi menhely állataiért!

1422 támogató közreműködésével

  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet adatai

Gyűjtés célja

Az 1999 óta működő menhelyen élő 350 kutya és változó, de kb. 30-40 körüli macska élelmezésének és állatorvosi költségének biztosítása érdekében szeretnénk gyüjtést indítani. Sokszor problémát jelent mindezek biztosítása, és ez nagy erőfeszítést kíván a menhely idős vezetőjének. Ő mindent igyekszik megtenni, hogy legyen naponta élelem, és a balesetes, vagy chip és oltás nélkül bekerülő kutyák is ellátást kaphassanak és a gazdásításra felkészítettek lehessenek. A menhelyen a szuka kutyák ivartalanítása 98%-ban megoldott. Csak az újonnan bekerültek esetében lehetséges az ivarosság. A menhely vezetője ezeknél gyors iramban elindítja az ivartalaníttatásukat. A kutyák nagyon kedvesek, ember- és állatszeretők, melyet a telepre látogatók is igazolhatnak. Gazdikeresésüket a honlapon, külön facebook oldalon és több hirdetési oldalon hirdetjük kisebb-nagyobb eredménnyel. Sokkal több gazda jelentkezést is várnánk. Reméljük e kampány is segíthet, hogy még többen megismerhessék a menhelyet és lakóit, vezetőjét és segítőit. A menhely Paks külső részén, a Vácika dülőben található. Igen régen kezdődtek a kennelek építései, ezért a kialakítás kissé szegényesnek tűnhet, de a kutyák benne láthatóan boldogok. Ha naponta tele a tál, és a műtétek után is van gyógyszer, orvos és gyógyulásra megfelelő hely, az már 100% biztonságot is jelent. Ezt szeretnénk biztosítani, erre kérjük a segítségüket.

2020-01-10
Beszámoló

Beszámoló a 2019 éves adományvonal sikeréről

2019 január és 2020 december közötti időszakban összesen 673.550 Ft-ot ajánlottak fel adományozóink.
Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget az adományvonalnak és az adományozóknak hogy segítségükkel (2019 jan-2019 december közötti időszakban  közel 4 tonna tápadományhoz juthatott a menhely. Ezzel nagy terhet vettek le a menhely vezetőjének válláról, aki nagyon kevés pénzből kell fenntartsa (fentartási ktg, táp- és orvosi ellátás) a menhelyet.
Mégegyszer köszönet minden segítőnek!

Gál Tiborné menhelyvezető - Paks

Csatolmány megnyitása

Szervezet hivatalos neve:
Váczikai Cerberus Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Paksi állatmenhely

Honlap:
http://paksiallatmenhely.ivph.info

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/vaczikaicerberusalapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 709450612

A szervezet címe:
7030 Paks, Árnyas u. 4. II/7. 4. II. 7.

Tovább az adatlapra