TündérPakk Közhasznú Alapítvány

Tündérek márpedig léteznek!Legyél te is jó tündér,támogasd a rászoruló családokat! :)

Önkéntesek bevonásával érzékenyítjük és tájékoztatjuk a társadalmat, hogy megismerjék az adományozás megfelelő formáját, észrevegyék a segítségre szoruló egyéneket közvetlen környezetükben, képesek legyenek felmérni mire van szüksége a rászorulóknak, ezzel erősítve a társadalmi összefogást és így működésünk is hatékonyabb, hiszen erőforrásaink nem a használhatatlan adományok ártalmatlanításával telik, hanem még több adománycsomagot tudunk célba juttatni.

Adószám:
18900857-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
TündérPakk Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
TündérPakk Alapítvány

Szervezet adószáma:
18900857-1-42

Honlap:
http://www.tunderpakk.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/tunderpakk/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCIazkbNnl7M9Ka6E7ieKNJw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200120-18541478-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 706337302

A szervezet címe:
1144 Budapest, Kerepesi út 90. 9. em. 37.

Tevékenységi kör:
Többcélú és általános adományosztás, támogatás

Tevékenység leírása:

A Tündérpakk Alapítvány 2016 júniusa óta működik, de a hivatalos bejegyzés 2017.01.24-én történt meg. Az Alapítványt 3 édesanya működteti. Mindenki saját szabadidejét feláldozva, család és munka mellett segíti az alapítvány munkáját. Önkéntes segítséget nyújtunk a mélyszegénységben élő vagy segítségre szoruló családok részére. Az adományokért saját autóinkkal megyünk és a raktárunkba szállítjuk, ahol további önkénteseink segítségével gondosan átválogatjuk, majd csomagokat állítunk össze korra és nemre való tekintettel a családok és intézmények igényei szerint, amelyekbe ruhanemű, tisztasági szerek , tartós élelmiszerek, játékok, használati tárgyak és egyéb adományok kerülnek. Az évek alatt sokan csatlakoztak hozzánk önkéntesnek, mára 50-en segítik munkánkat. Feladataik közé tartozik, hogy összegyűjtik, válogatják és összekészítik a felajánlásokat, majd elszállítják és átadják a családoknak. Van egy utánfutó az Alapítvány tulajdonában, amellyel a felajánlott adományokat, bútorokat vidéki agglomerációba is el tudjuk juttatni, így tevékenységünk az egész országra kiterjed. Kapcsolatot ápolunk más civil szervezetekkel, hogy tapasztalatokkal segítsük egymás munkáját és közös projekten belül támogassuk a rászorulókat, továbbá kapcsolatban állunk hivatalos szervekkel és a gyermekvédelmi jelzőrendszer tagjaival is: - védőnők, háziorvosok, - kórházak gyermek- és újszülött-osztályai, - családsegítők, családgondozók, - gyermekvédelmi szakemberek, - napközbeni- és szociális ellátást nyújtó intézmények. Az Alapítványra az internet segítségével lehet rátalálni, de az adományt kérők közt futótűzként terjed a jó hírünk, és igyekszünk mindenkinek segíteni. Üdvözlettel, Szomolányi Tímea Kuratórium elnök TündérPakk Alapítvány +36708847302

Mire gyűjt:

Mint tudjátok itt van a koronavírus második hulláma,nagyon sok család még az első hullám miatt vált munkanélkülivé, és azóta sem tudtak vissza menni dolgozni, mert a munkahely megszűnt vagy nem vették vissza őket dolgozni. Kérünk Benneteket,támogassátok alapítványunkat,hogy segíteni tudjunk ezeknek a családoknak ,hogy adventkor tudjanak mit az ünnepi asztalra varázsolni a Ti segítségetekkel!Vajon hány család karácsonyát tudjuk kicsit szebbé varázsolni?

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.