Tündérek márpedig léteznek!

Adj esélyt a gyerekeknek 1%-od segítségével! Támogasd a TündérPakk Közhasznú Alapítványt, ahol a beérkező összegeket a társadalmi különbségek kiegyenlítésére fordítjuk!

Egyéb
Egyszázalékos adománygyűjtés

TündérPakk Közhasznú Alapítvány

Bővebben

Adószám:
18900857-1-42 Határidő: 2024-05-20

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése


Tündérek márpedig léteznek!

Adószám:
18900857-1-42 Határidő: 2024-05-20

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai

Gyűjtés célja

Az adó 1%-ának felajánlása egyszerű és hatékony módja annak, hogy támogasd a TündérPakk Alapítvány egész éves tevékenységeit. Az alapítványunk több éves küldetése a segítségnyújtás és a pozitív változások elérése azoknak, akik a segítségünkre szorulnak. http://tunderpakk.hu/

☆ Gyere állj mellénk és légy te is jótündér! Tündérek márpedig léteznek! ☆

Adószám: 18900857-1-42

Ruhabörze
Az ország különböző részeire hetente juttatunk el ruhákat a rászorulókhoz. Ezek az adományok lehetőséget, méltóságot és önbizalmat is adnak azoknak, akiknek nincs más lehetőségük a megfelelő öltözködésre.

Szociális hálózat támogatása
Szorosan együttműködve a szociális hálózat munkatársaival gyorsan tudunk reagálni a krízishelyzetbe kerülő családokkal. Ellátjuk a gyermekotthonokat, bölcsődéket és óvodákat játékokkal és mesekönyvekkel, hogy minél vidámabb és tanulságosabb környezetben fejlődhessenek a gyermekek. Az anyaotthonokba, családok átmeneti otthonokba rendszeresen viszünk támogatást, legyen az babakocsi, babafelszerelés, ruha, higiénés csomag, stb. 

Csomagok összeállítása
Az év minden szakaszában élelmiszer csomagokkal támogatjuk a rászoruló családokat, és tisztító- és tisztálkodószerekkel segítünk a higiéniás feltételek biztosításában.

Ünnepek, rendezvények
Küzdünk a kirekesztettség és esélyegyenlőtlenség ellen, ezért az ünnepek alkalmával különleges csokoládé csomagokkal örvendeztetjük meg azokat, akiknek otthon erre nincs lehetőségük. Rendezvényeket, kulturális és szórakoztató programokat szervezünk hátrányos helyzetű gyermekeknek és gyermekotthonokban élőknek, hogy felzárkóztassuk őket és ők is átélhessék az élményeket korcsoportjuknak megfelelően.

Iskolakezdés
Az iskolakezdés fontos mérföldkő minden gyermek életében és anyagilag megterhelő a családoknak. Az adományok révén beiskolázáskor írószer- és füzetcsomagokkal segítünk, hogy esélyt teremtsünk a tanulással kitörni nehéz élethelyzetükből. 

Visszaintegrálás
Az adományokat felhasználjuk olyan programokra és tárgyi eszközökre, amelyek segítik a munkanélküliek visszaintegrálását. Laptoppal támogatjuk tanulmányaikat, munkába állásukat a felnőtteknek, illetve az ápolt külsőhöz elengedhetetlen higiéniai eszközökkel, csinos ruhákkal segítjük útjukat. Támogatjuk a lakhatási programokat, melyek keretében lakásokat felszerelünk bútorokkal, hogy újra tudják kezdeni a családok az életüket.

"A nő mindenhol nő" program
"A nő mindenhol nő" programunk keretén belül önkéntes fodrászaink változtatják át hajléktalan melegedők lakóit, ezzel is segítve a társadalomba való beilleszkedésüket. Továbbá egy fontos üzenetet továbbít a világnak, amelyben felhívja a figyelmet a nehéz helyzetben élő nők helyzetére.

Menstruációs szegénység elleni küzdelem
A Segítség, felnőttem című kiadványunkat megalkotva a védőnők munkáját is támogatjuk és fellépünk a menstruációs szegénység ellen. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy intimhigiénés termékek is megjelenjenek az adományok között és minden nő a nőiességét illetően is megőrizze emberi méltóságát, valamint lehetősége legyen a kamaszoknak iskolába járni, a felnőtteknek munkába a menstruáció idején is.

Látogass el honlapunkra, ahol megismerhetsz minket és egyszerűen, biztonságosan küldj adományt. Az online adományozási felületen választhatsz különböző lehetőségek közül, hogy hogyan szeretnéd támogatni az alapítványt. http://tunderpakk.hu/adomanyozoknak/

Szervezet hivatalos neve:
TündérPakk Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
TündérPakk Alapítvány

Honlap:
http://www.tunderpakk.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/tunderpakk/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCIazkbNnl7M9Ka6E7ieKNJw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 706057302

A szervezet címe:
1144 Budapest, Kerepesi út 90. 9. em. 37.

Tovább az adatlapra