Szeretet Háza Alapítvány

Mert mindenki számit

Az alapítvány fel kívánja karolni azokat a személyeket, közösségeket akik segítségre szorulnak a társadalomban való helyt állásuk érdekében. Az alapítvány hozzá kíván járulni az emberek életminőségének javulásához, tevékenységeivel olyan közösségek kialakítására, illetve felkarolására törekszik, ahol az egyén saját képességeit fejleszteni, erősíteni tudja, és ezáltal mind a saját, mind a környezete számára képes egy jobb minőségű élet megteremtésére, a felmerülő életproblémák, életválságok hatékonyabb eredményesebb megoldására.

Adószám:
18905443-1-08

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Szeretet Háza Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Szeretet Háza Alapítvány

Szervezet adószáma:
18905443-1-08

Honlap:
https://hu-hu.facebook.com/szeretethaz/

Facebook oldal:
http://www.fb.com/szeretethaz

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11737083-24676995-________

A szervezet telefonszáma:
+36 309282888

A szervezet címe:
9400 Sopron, Házi Jenő utca 5.

Tevékenységi kör:
Rászorult egyének támogatása

Tevékenység leírása:
Az alapítvány feladatának, és céljának tekinti mind a szociális, mind az egészségileg hátrányos helyzetben lévő személyek, - gyermekek, felnőttek életkörülményeinek javítását a társadalomba való beilleszkedésükhöz a segítségnyújtást, szakképzésük támogatását, munkahely keresést. Az alapítvány különös hangsúlyt helyez a nagycsaládosok támogatására, például gyermekek részére programok, szabadidős foglalkozások szervezése, szakkörök szervezése.

Mire gyűjt:
Alapítványunk több éve végzi Sopron és térségében karitatív munkáját saját erőből. Jelenlegi támogatottaink száma napról napra nő, ezért a meglévő támogatói bázisunk már nem teszi lehetővé az egységes kiszolgálói rendszert. Szeretnénk a Szeretet háza szociális tevékenységeit, feladatait egy saját ingatlanban tovább vinni, ezért szervezzük a gyüjtést.

Dokumentumok:

  Egyéb fájl: Programjaink


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.