"REMÉNY kora" Gyermekvédelmi Alapítvány


Az alapítvány célja a magyar társadalom szolgálatában elsősorban egyes családok, gyermekek életében fellépő hátrányos helyzetek megelőzése, esetleges válságos állapotokban történő segítése, fejlődési pályára állítása. Az Alapítvány célul tűzi ki továbbá, hogy kapcsolatai révén adományozóként, támogatóként részt vegyen a Kárpát-medencében esetlegesen felmerülő havária helyzetek kapcsán az érintett családok, gyermekek átmeneti segítésében.

Adószám:
18287204-1-08

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
"REMÉNY kora" Gyermekvédelmi Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Age of Hope

Szervezet adószáma:
18287204-1-08

Honlap:
https://ageofhope.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/ageofhopealapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-56705485

A szervezet telefonszáma:
+36 709488947

A szervezet címe:
9400 Sopron, Höflányi utca 15.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb gyermek- és ifjúságvédelem

Tevékenység leírása:

Az alapítvány azzal a céllal jött létre 2010-ben, hogy segítse a hátrányos illetve halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket és családjaikat. Elsődleges célunk, hogy a hátrányos helyzetű gyermekeknek lehetőségük legyen a szabadidő hasznos eltöltésére, élményszerzésre. Azonnali, majd hosszú távú segítséget igyekszünk nyújtani a bántalmazott vagy mélyszegénységben élő gyermekeknek, megoldást keresünk helyzetük könnyebbé tételére. Évente 100-150 gyermek számára szervezünk több hetes élménypedagógiai és alkotó táborokat térítésmentesen. Drogprevenciós, egészségmegőrző és felvilágosító foglalkozásokat tartunk, illetve egész évben gyűjtjük az adományokat és eljuttatjuk azokat a rászoruló személyek számára. A táborok szervezése mellett, támogatóink és partnerszervezeteink segítségével rendszeres adománygyűjtéseket szervezünk. - Ezer Gyermek Karácsonya kampány keretében évek óta több, mint 1000 gyermek kap karácsonyi ajándékot alapítványunk közvetítésével, amit önkénteseink szállítanak el a “Téli turné” keretében. - A január végén szervezett Téli turné+ során tartós élelmiszereket vásárolunk, valamint gyűjtünk, amivel 200-400 családnak tudunk segíteni. - Tavasszal Tisztálkodó- és tisztítószer gyűjtést szervezünk, ami a forráshiányos gyermekvédelmi intézményeknek, iskoláknak jelent támogatást. (6-8 intézmény/év) - Minden ősszel, az Iskolaszeres turné keretében 200-400 gyermeknek tudjuk megkönnyíteni az iskolakezdést. - További rendszeres és sikeres rendezvényünk a Közös Bogrács, mely által partnerszervezetek, munkahelyi közösségek, baráti társaságok jönnek velünk vidéki helyszínekre és Budapestre főzni. Telente 600-1000 adag tartalmas meleg ételt tudunk biztosítani nehéz körülmények között élő embertársainknak. - Ahogy alapító okiratunkban is szerepel, fel vagyunk készülve váratlan eseményekre is. Az Age of Hope önkéntesei azonnal indulnak, legyen az árvíz, hóhelyzet, menekültkrízis.

Mire gyűjt:

Az alapítvány szeretné elérni azt, hogy minél több gyermek hozzájusson olyan tábori, illetve kirándulási lehetőségekhez térítésmentesen, amelyekre eddig nem volt esélyük. Hosszú évek munkája során több olyan faluval (Fáj, Fulókércs, Tomor) sikerült egyfajta folyamatos együttműködést megvalósítani, ahol életminőség javítását célzó, illetve eseménydús szabadidős programok jöttek létre a helyi segítők közreműködésével. Az elmúlt évek során évente 100-150 gyermek jutott az alapítvány álatal térítésmentesen tábori lehetőséghez, a továbbiakban szeretnénk ezt a számot növelni. Nagy örömünkre szolgál, hogy ez év jaunárjától megnyithattunk Közösségi Házunkat is Vissen, ami elsősorban táborhelyként szolgál, mind az ott élő gyermekek részére, mind különböző gyermekvédelmi intézményben élő gyermekek számára.

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Országos Tanszergyűjtő Kampány

Age of Hope

A kampány célja, hogy minél több szükséges eszközt tudjon Alapítványunk előteremteni iskoláskorú gyermekek számára.

94% 474.400 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Starschema Fundraising for Ukraine

Age of Hope

Support Ukraine - Anything you contribute is doubled by Starschema Kft.

A sikeres gyűjtést megduplázza a Starschema Kft.

Starschema Kft.
125% 1.256.500 Ft összegyűlt
1.000.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Support Ukraine Bitrise Fundraising

Age of Hope

You voted - Age of Hope won our trust.

A sikeres gyűjtést megduplázza a Bitrise.

Bitrise
145% 5.818.110 Ft összegyűlt
4.000.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Our wish - a mi Vissünk

Age of Hope

Idén a TE SEGÍTSÉGEDDEL a Vissen élő gyerekeknek is lehetősége nyílhat egy élményekben gazdag felejthetetlen nyárra. KÖSZÖNJÜK!

103% 517.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.