Pro Infectologia Alapítvány

Támogassa a Szent László kórház orvosainak, munkatársainak emberfeletti munkáját!

A korszerű infektológiai-trópusi medicina szemlélet terjesztése a gyógyítási, kutatási és oktatási tevékenységen keresztül a betegellátás és a tudományterületen, illetve határterületein tevékenykedő szakemberek javára. A jelen helyzetben alapítványunk a támogatásokat kizárólag a Szent László kórházban felmerülő, Covid19 vírus okozta új helyzet által teremtett szükségleteket hivatott kielégíteni, Dr. Szlávik János úrtól és közvetlen munkatársaitól kapjuk a kéréseket.

Adószám:
19164364-1-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Pro Infectologia Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Pro Infectologia Alapítvány

Szervezet adószáma:
19164364-1-41

Honlap:
https://proinfectologia.hu/main

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/proinfectologiaalapitvany/?view_public_for=102448841399514

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10401000-50526849-50851011

A szervezet telefonszáma:
+36 203695954

A szervezet címe:
1055 Budapest, Szalay utca 2. II. 1.

Tevékenységi kör:
Kórházi és intézeti ellátás támogatása

Tevékenység leírása:

A 21. századi globalizáció és a mobilitás fokozódása új kihívásokat hoz az orvoslásban is. A köztudatban élő hagyományos fertőző betegségek jellege, dinamikája, a kihívások súlypontja mellett a lehetőségek és az akadályok is drámaian megváltoztak. Első helyen áll a klímaváltozással, a mobilitás, légi forgalom és a migrációs folyamatok növekedésével szorosan összefüggő infekciós megbetegedések spektrumának a megváltozása. A tapasztalat azt mutatja, hogy életünk minden napját befolyásolják a különböző fertőzések vagy azok megelőzésére szolgáló törekvéseink, nem beszélve a meglepetésként "lesújtó" járványügyi helyzetekről. Ezekre a kihívásokra több szakterület összehangolt válasza adhat megoldást. Az Alapítvány küldetése, hogy megfelelő szakmai felkészültséggel vegye fel a harcot a fertőzésekkel és az ahhoz társuló kihívások sokaságával a testi-lelki egészség megtartása céljából.

Mire gyűjt:

Németországban hihetetlenül alacsony a koronavírushoz köthető elhalálozások aránya, azért mert a kórházi ágyak számához viszonyítva rendkívül sok intenzív ágyuk van. Az intenzív ágyon pedig meg lehet gyógyulni! Segítsük a Szent László kórházat a COVID-19 elleni harcban 40 db jól felszerelt Rexmobil elektromosan állítható, kórházi ágy beszerzésében!

Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Segítsd a Szent László Kórházat korszerű betegágyakhoz!

Pro Infectologia Alapítvány

10 db elektromosan állítható, jól felszerelt betegágyra gyűjtünk a Pro Infectologia Alapítványon keresztül.

2% 79.000 Ft összegyűlt
2.700.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.