Ezúton tájékoztatjuk, hogy 22-én 10 és 12 óra között tervezett karbantartási munkálatok lesznek, így az oldal ideiglenesen nem lesz elérhető.


Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Patrónus Ház Közhasznú Nonprofit Kft


A Patrónus Ház 2019 augusztusában megnyitotta 12 fős bentlakásos otthonát Gödöllőn autizmus spektrumzavarban élő fiatalok számára. Az otthon lakóinak egyéni igényeken alapuló ellátását, fejlesztését, szabadidős tevékenységük szervezését a mindennapi örömteli élet elérése érdekében tervezzük. Az otthon szomszédságában szeretnénk létrehozni Foglalkoztató-, Fejlesztő központunkat, ahol 40 fő megváltozott munkaképességű embertársunknak teremtenénk munkalehetőséget. A központ fejlesztő részén pedig kisgyermek kortól felnőtt koron át segítenénk az érintett családokat terápiákkal, fejlesztésekkel az önálló tevékenységek elvégzése érdekében. A központ célja a szülők, pedagógusok, szakemberek képzése és a társadalmi érzékenyítés is. Ez utóbbi tevékenységet külső helyszínen már meg is kezdtük: többször tartottunk szülőképzést autizmussal frissen diagnosztizált gyerekek szüleinek, képeztük a helyi speciális iskola pedagógusait, illetve tartottunk jogi előadássorozatot, szakmai előadásokat és érzékenyítő programokat az érdeklődőknek.

Adószám:
25834262-2-13


  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Patrónus Ház Közhasznú Nonprofit Kft

Szervezet rövid neve:
Patrónus Ház

Szervezet adószáma:
25834262-2-13

Honlap:
http://patronushaz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/patronushaz

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742049-21411113-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 303610953

A szervezet címe:
2100 Gödöllő, Zarándok utca 5

Tevékenységi kör:
Intézményes egészségkárosult-ellátás, támogatás

Mire gyűjt:

Leendő Foglalkoztató-, és Fejlesztő központunk létrehozásához gyűjtünk adományokat. A központ építészterveire, kivitelezésére és berendezési tárgyaira fordítjuk a támogatásokat.

 

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Telefonos
adománygyűjtés

Foglalkoztatással és fejlesztéssel a fogyatékkal élőkért

Patrónus Ház

Teremtsünk együtt munkahelyet és fejlesztési lehetőséget fogyatékkal élő embertársainknak ! Már 1 hívással vagy SMS-el is sokat segítesz Foglalkoztató-, és Fejlesztőközpontunk létrehozásában!


Telefonszám: 13600/80
432 hívás, 299 sms
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Legyél Te is kert(sz)építő!

Patrónus Ház

Szépítsd velünk közösen 12 fős autista otthonunk kertjét! Varázsoljunk közösen olyan kertet lakóinknak, ahol a nyugalom és az érzékszervek fejlesztése egyaránt fontos szempont.

100% 280.000 Ft összegyűlt
280.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Falazz nekünk!

Patrónus Ház

Építs velünk közösen egy 12 fős autista felnőtt otthont! Április az autizmus hónapja, ekkor kezdődik a földszinten elhelyezkedő 6 szoba falazása, melynek légy Te is aktív részese! Támogass minket!

209% 943.500 Ft összegyűlt
450.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.