Foglalkoztatással és fejlesztéssel a fogyatékkal élőkért

Teremtsünk együtt munkahelyet és fejlesztési lehetőséget fogyatékkal élő embertársainknak ! Már 1 hívással vagy SMS-el is sokat segítesz Foglalkoztató-, és Fejlesztőközpontunk létrehozásában!

Szociális
Telefonos adománygyűjtés

Patrónus Ház Közhasznú Nonprofit Kft

Bővebben

583 támogató
(241 hívás, 342 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600 / 80
Add meg a 80-es melléket vagy írd be a 80-t, ha sms-t küldesz.
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

Felhívjuk figyelmed, hogy a 13600 a Yettel hálózatából nem hívható, a Yettel kizárólag sms fogadást biztosít.
Telekom és Vodafone hálózatból hívással és sms-el is elérhető az adományozás.


Foglalkoztatással és fejlesztéssel a fogyatékkal élőkért

583 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-80
  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Gyűjtés célja

A támogatások gyűjtésének célja egy olyan foglalkoztató-, és fejlesztő központ létrehozása, ahol fogyatékkal élő embertásrainkat segítjük munkalehetőséghez jutni és különböző terápiákkal, fejlesztésekkel az önálló élehez szükséges tevékenységekre megtanítani.

A FOGLALKOZTATÓ RÉSZ CÉLJA:

A felnőtt fogyatékkal élők magas aránya nem jut lakókörnyezetéhez közeli munkalehetőséghez, hiszen a munkáltatók részéről magas az ismerethiányon alapuló előítéletesség velük szemben. Az érintett munkavállalók részéről a tapasztalatok miatt magas a foglalkoztatással kapcsolatos félelem, önbizalom hiány. Központunk védett munkahelyként nyújtana számukra lehetőséget, kereseti lehetőséget, ezáltal könnyebb beilleszkedést a társadalomba.

Célunk a központ foglalkoztató részének létrehozásával 40 fő megváltozott munkaképességű személy foglalkoztatása. Leendő munkavállalóink így hasznos részesei lesznek a társadalomnak és önálló kereseti lehetőséghez jutnak, mely nagyban javítja önbecsülésüket és magabiztosságukat.

A FEJLESZTŐ RÉSZ CÉLJA:

A központ fejlesztő része azokat a gyermekeket segítené, akiknek speciális fejlesztésre van szükségük az önálló tevékenységvégzéshez, integrált csoportba illesztéshez. Őket különböző fejlesztésekkel, terápiákkal várja a központ.

Az iskolakötelezettség végével az iskolából kikerülő fiatal felnőttek fejlesztése, támogatása hirtelen megszűnik. Ezért célunk, hogy fejlesztő központunkban lehetőséget nyújtsunk felnőtt korú érintettek fejlesztésére, segítésére, hogy önálló életvitelüket meg tudják őrizni, tovább tudják fejleszteni.

Támogasd központunk létrehozását adományoddal! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN SEGÍTSÉGED!

 

 

2021-10-31
Hír

Engedélyre várva

Az elmúlt évek nehézségei a  foglalkoztató-, fejlesztő központuk forrásteremtését is lelassították. Ehhez társult az építőiparban tapasztalható drasztikus áremelkedés. Ezek hatására döntöttünk úgy, hogy leendő központunkat 3 ütemben építjük meg.

Jó hír, hogy az ütemezett tervek elkészültek és október utolsó hetében betöltésre kerültek az engedélyeztetési felületre! Nagyon bízunk abban, hogy a támogatásoknak köszönhetően 2022 első negyedévében az I. ütemet át tudjuk adni és így munkahelyet tudunk teremteni 15-20 fő megváltozott munkaképességű embertársunknak.

Segíts Te is munakhelyet teremteni!

Csatolmány megnyitása
2023-08-01
Beszámoló

Beszámoló 2022

A Patrónus Ház Közhasznú Nonprofit Kft 2022 évi telefonos adományokból származó bevételének elszámolása.

 

Csatolmány megnyitása
2023-08-01
Beszámoló

Telefonos adomány beszámoló 2022

Elszámolás a telefonos adományokkal 2022 évre vonatkozóan:

Telefonos adományvonalunkból befolyt összeget a Gödöllőn üzemeltetett bentlakásos otthonunk ellátottjaira fordítottuk. Otthonunkban 12 fő autizmus spektrum zavarral élő, középsúlyos értelmi fogyatékos fiatal él.

A lakhatási szolgáltatás mellett minden lakónak az érintettségének megfelelően biztosítjuk a mindennapi fejlesztéseket, sportolási lehetőséget, kreatív és zenei foglalkozásokat, szabadidős programokat a házon belül és a kertben is.

Az egyéni fejlesztés részeként lakóinkat igyekszünk az önálló életre nevelni képességeiknek megfelelően. A fizikai megsegítés mellett képkártyás kommunikációval segítjük a tisztálkodási, rendrakási és könnyebb háztartási folyamatok elsajátítását.

Rehabilitációs akkreditáció keretében 8 fő megváltozott munkaképességű személynek tudunk jelenleg munkát biztosítani. 2022 év folyamán épült foglalkoztató központunkban a közeljövőben célunk ennek a létszámnak a bővítése. A központ a foglalkoztatáshoz az akkreditációját 2023 februárjában megkapta.

Csatolmány megnyitása

Szervezet hivatalos neve:
Patrónus Ház Közhasznú Nonprofit Kft

Szervezet rövid neve:
Patrónus Ház

Honlap:
http://shop.patronushaz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/patronushaz

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 303610953

A szervezet címe:
2100 Gödöllő Zarándok utca 5

Tovább az adatlapra
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Fürdő szeánszok a nyugodt napokért autizmussal élőknek

Patrónus Ház

Építsünk kerti fürdőházat autizmussal élő fiatalok számára, ahol a víz, az illatok jótékony hatása által az érintettség miatt állandóan jelen lévő stressz, feszültség feloldódik!

57% 231.000 Ft összegyűlt
400.000 Ft-ból
még 37 nap
Érdekel Támogatom
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Falazz nekünk!

Patrónus Ház Közhasznú Nonprofit Kft

Építs velünk közösen egy 12 fős autista felnőtt otthont! Április az autizmus hónapja, ekkor kezdődik a földszinten elhelyezkedő 6 szoba falazása, melynek légy Te is aktív részese! Támogass minket!

209% 943.500 Ft összegyűlt
450.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Legyél Te is kert(sz)építő!

Patrónus Ház Közhasznú Nonprofit Kft

Szépítsd velünk közösen 12 fős autista otthonunk kertjét! Varázsoljunk közösen olyan kertet lakóinknak, ahol a nyugalom és az érzékszervek fejlesztése egyaránt fontos szempont.

100% 280.000 Ft összegyűlt
280.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Adj Életteret!

Patrónus Ház Közhasznú Nonprofit Kft

Adj Te is Életteret speciális ellátást igénylő embertársainknak! A megváltozott képesség, speciális fejlesztési igény nem lehet akadálya annak, hogy munkahelyeket teremtsünk.

100% 503.600 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Sokaknak 1% is lehetőség!

Patrónus Ház Közhasznú Nonprofit Kft

Adód 1%-a most lehetőséget biztosít fogyatékkal élő társainknak, hogy munkalehetőséghez, fejlesztéshez és közösségi térhez juthassanak.


Lezárult:
2022-05-22.
Érdekel