Foglalkoztatással és fejlesztéssel a fogyatékkal élőkért

Teremtsünk együtt munkahelyet és fejlesztési lehetőséget fogyatékkal élő embertársainknak ! Már 1 hívással vagy SMS-el is sokat segítesz Foglalkoztató-, és Fejlesztőközpontunk létrehozásában!

Szociális
Telefonos adománygyűjtés

Patrónus Ház Közhasznú Nonprofit Kft

Bővebben

728 támogató
(431 hívás, 297 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600-80
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

Foglalkoztatással és fejlesztéssel a fogyatékkal élőkért

728 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-80
  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Gyűjtés célja

A támogatások gyűjtésének célja egy olyan foglalkoztató-, és fejlesztő központ létrehozása, ahol fogyatékkal élő embertásrainkat segítjük munkalehetőséghez jutni és különböző terápiákkal, fejlesztésekkel az önálló élehez szükséges tevékenységekre megtanítani.

A FOGLALKOZTATÓ RÉSZ CÉLJA:

A felnőtt fogyatékkal élők magas aránya nem jut lakókörnyezetéhez közeli munkalehetőséghez, hiszen a munkáltatók részéről magas az ismerethiányon alapuló előítéletesség velük szemben. Az érintett munkavállalók részéről a tapasztalatok miatt magas a foglalkoztatással kapcsolatos félelem, önbizalom hiány. Központunk védett munkahelyként nyújtana számukra lehetőséget, kereseti lehetőséget, ezáltal könnyebb beilleszkedést a társadalomba.

Célunk a központ foglalkoztató részének létrehozásával 40 fő megváltozott munkaképességű személy foglalkoztatása. Leendő munkavállalóink így hasznos részesei lesznek a társadalomnak és önálló kereseti lehetőséghez jutnak, mely nagyban javítja önbecsülésüket és magabiztosságukat.

A FEJLESZTŐ RÉSZ CÉLJA:

A központ fejlesztő része azokat a gyermekeket segítené, akiknek speciális fejlesztésre van szükségük az önálló tevékenységvégzéshez, integrált csoportba illesztéshez. Őket különböző fejlesztésekkel, terápiákkal várja a központ.

Az iskolakötelezettség végével az iskolából kikerülő fiatal felnőttek fejlesztése, támogatása hirtelen megszűnik. Ezért célunk, hogy fejlesztő központunkban lehetőséget nyújtsunk felnőtt korú érintettek fejlesztésére, segítésére, hogy önálló életvitelüket meg tudják őrizni, tovább tudják fejleszteni.

Támogasd központunk létrehozását adományoddal! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN SEGÍTSÉGED!

 

 

2021-08-27
Hír

Engedélyeztetés

Leendő fejlesztő központuk ingatlana bejegyzésre került, ezért meg tudtuk kezdeni az útcsatlakozás tervezését. Jelenleg várjuk a hatósági engedélyt, mely után megkezdjük az útcsatlakozás kiépítését. 

Sajnos az építőipari árak növekedése miatt csak részleteiben tudjuk a központot megépíteni, ezért szükséges a már meglévő tervek módosítása. Ehhez a héten a földmérési munkákat befejezték és hamarosan elkészülnek az új tervek, melyek alapján még az idén szeretnénk megkezdeni az első épületrészlet kivitelezését. A 2022-es éven már ezt az épületrészt át tudjuk adni a fogyatékkal élő társainknak!

Köszönjük eddigi támogatásotokat!

Szervezet hivatalos neve:
Patrónus Ház Közhasznú Nonprofit Kft

Szervezet rövid neve:
Patrónus Ház

Honlap:
http://patronushaz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/patronushaz

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 303610953

A szervezet címe:
2100 Gödöllő, Zarándok utca 5

Tovább az adatlapra
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Falazz nekünk!

Patrónus Ház Közhasznú Nonprofit Kft

Építs velünk közösen egy 12 fős autista felnőtt otthont! Április az autizmus hónapja, ekkor kezdődik a földszinten elhelyezkedő 6 szoba falazása, melynek légy Te is aktív részese! Támogass minket!

209% 943.500 Ft összegyűlt
450.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Legyél Te is kert(sz)építő!

Patrónus Ház Közhasznú Nonprofit Kft

Szépítsd velünk közösen 12 fős autista otthonunk kertjét! Varázsoljunk közösen olyan kertet lakóinknak, ahol a nyugalom és az érzékszervek fejlesztése egyaránt fontos szempont.

100% 280.000 Ft összegyűlt
280.000 Ft-ból
Érdekel