Nők a Jövőért Egyesület


Színházunk előadásai, művészeti akciói, műhelymunkái és tréningjei azt a célt szolgálják, hogy a mindannyiunkat érintő társadalmi kérdésekre, problémás élethelyzetekre társainkat megértve, velük együttműködve találjunk válaszokat. Cigány és nem cigány művészeink hátrányos helyzetű fiatalok, akik komplex képzésünknek köszönhetően professzionális művészként és facilitátorként bármely célcsoport számára meg tudnak jeleníteni olyan élethelyzeteket, amelyek a befogadók aktív részvételével felejthetetlen élménnyé, pozitív találkozássá válnak. A Független Színházban nem számít, ki vagy, honnan jöttél, az viszont igen, hogy mit gondolsz a világról, és mit teszel érte. Nálunk cigány és nem cigány fiatalok tanulnak, dolgoznak együtt és válnak sikeres művészekké, trénerekké. Mi nem félünk megmutatni, hogy milyen társadalmi kihívások vesznek körül mindannyiunkat. Ugyanakkor a humorról sem feledkezünk meg, ami nélkül nem érdemes élni. Nálunk az emberközpontú oktatás, a professzionális művészet, a kritika és a játék egyaránt fontos.

Adószám:
18784660-1-14

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Nők a Jövőért Egyesület

Szervezet rövid neve:
Független Színház

Szervezet adószáma:
18784660-1-14

Honlap:
https://independenttheater.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/IndependentTheatreHungary/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCE-DI9pOZAMEaN86kwvbZ1g

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10103214-59776500-01001009

A szervezet telefonszáma:
+36 203907099

A szervezet címe:
7474 Simonfa, Dózsa György utca 34.

Tevékenységi kör:
Közhasznú mûvészeti tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:
Azért dolgozunk, hogy - hátrányos helyzetű, cigány és nem cigány fiatalokból sikeres művész és tréner váljon; - az eltérő csoportok megértsék, elfogadják egymást és közösen értéket teremtsenek; - bizonyítsuk, az oktatás, a kultúra és a társadalmi integráció nem csupán pénznyelők, hanem nyereséget tudnak termelni; - a kultúra azokat is elérje és megmozgassa, akik valahogy mindig kiszorulnak belőle; - a jövő fiataljai találjanak majd értékes, hiteles műveket napjaink társadalmáról. Bizonyítani kívánjuk, hogy a roma integráció ügye előmozdítható olyan társadalmilag aktív, pénzügyileg fenntartható társadalmi vállalkozások keretei között, melyek értékes művészeti produktumokat állítanak elő, és melyek eltérő származású aktív szakembereket képeznek. Küldetésünk elérése érdekében olyan újszerű, emberközpontú művészeti kezdeményezések megvalósításán dolgozunk, amelyek társadalmi kérdésekre reagálnak, és bevonnak hátrányos helyzetű embereket.

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

FüSzi – Független Roma Kulturális tér Budapesten

Független Színház

Ahhoz, hogy fel tudjuk újítani a székhelyet, rád is szükség van!

47% 950.000 Ft összegyűlt
2.000.000 Ft-ból
Érdekel
Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

3in1 - Színház fiataloktól fiataloknak

Független Színház

Támogasd ifjúsági előadásaink létrejöttét, hogy a felnövekvő roma és nem roma fiatalok közelebb kerülhessenek egymáshoz!

113% 377.500 Ft összegyűlt
333.000 Ft-ból
Érdekel
Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Roma Drámák a második világháborútól napjainkig

Független Színház

Támogasd a világ második Roma Drámakötetének megjelenését!

101% 815.000 Ft összegyűlt
800.000 Ft-ból
Érdekel
Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Fiatalokat a nézőtérre!

Független Színház

Ajándékozd meg színházjeggyel a hátrányos helyzetű fiatalokat, hogy részt vehessenek a roma színház ünnepén!

98% 245.000 Ft összegyűlt
250.000 Ft-ból
Érdekel
Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

A SZÍNHÁZ MINDENKIÉ!

Független Színház

Támogasd a munkánkat, hogy minél több roma fiatalt hívhassunk el színházba, a Kaméleonlány című előadásunkra, és a fiatalok a főhős példájából inspirálódva a saját döntéseik szerint élhessék az életüket!

103% 310.000 Ft összegyűlt
300.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.