NEM ADOM FEL Alapítvány


Célunk a társadalom hátrányos helyzetű csoportjainak, tagjainak támogatása, elősegítve állapotuk, helyzetük javulását, társadalmi integrációjukat. Hozzásegítve ezeket az embereket ahhoz, hogy saját erejüket, tehetségüket felhasználva programjainknak aktív közreműködői, sőt létrehozói legyenek.

Adószám:
18256529-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Támogatom

  • Szervezet
  • Futó kampányok
  • Korábbi kampányok

Szervezet hivatalos neve:
NEM ADOM FEL Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Nemadomfel

Szervezet adószáma:
18256529-1-43

Honlap:
http://www.nemadomfel.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/nemadomfel

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700206-43547104-51100005

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-1-7854355

A szervezet címe:
1093 Budapest, Lónyay utca 3. 2. 1.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb gyermek- és ifjúságvédelem

Tevékenység leírása:

Munkahelyteremtő program: Ennek keretében egyrészt fogyatékkal élő dolgozók végzik társasházak, irodák takarítását, másrészt az ő közreműködésével valósulnak meg az Alapítvány programjai és segítjük a nyílt munkaerőpiacon való elhelyezkedést is. Nemadomfel Együttes: Tagjai sérült, de zenei téren tehetséges fiatalok. Az együttes zenészei az Alapítvány dolgozói. Jobb Velünk a Világ!: Először 2008-ban a Papp László Sportarénában rendeztük meg azzal a céllal, hogy a sérültek segítsenek más hátrányos helyzetű embereknek, azóta évente megrendezzük. A fogyatékkal élő szervezők 2008 óta több mint 40 millió forintot gyűjtöttek össze különböző jótékonysági célokra. Nemadomfel Ház program: Szendrőládon indítottuk a 2009-es JVV rendezvény bevételéből mélyszegénységben élő, 5-10 éves korú roma gyerekek száma Integrált nyári táborok: A fiatalok a táborokban fogyatékkal élő és roma fiatalokkal együtt töltik szabadidejüket, szerveznek közös programokat. A sérült tagokból álló Never Give Up gospel kórusunk idén áprilisban lépett a nyilvánosság elé Nick Vujicic előadásain.Három Nemadomfel ház nyitása: házanként 20-22 roma gyerek töltheti iskola után a délutánját a Nemadomfel házban. Itt tanulással, játékkal, fejlődéssel töltik a délutánokat a gyermekek. Nemadomfel tábor: Minden évben megrendezzük az alapítvány integrált táborát, kb. 200 főnek. Az ország különböző tájáról érkeznek hátrányos helyzetű fiatalok(látássérült, mozgássérült), önkéntes segítők, szervezők. Jobb velünk a világ!: Eddigi legnagyobb sikereink közé tartozik az először 2008-ban a Papp László Sportarénában rendezett „paradigmaváltó” koncert, ezen közel 9000 ember vett részt. A koncertet azóta évente megrendezzük. Érzékenyítő trénigek: Tapasztalati szakértők- azaz különböző fogyatékkal élő munkatársaink, önkénteseink részvételével - tartunk tréningeket cégek, intézmények munkatársainak, iskoláknak, hogy személyesen megismerhessék a sérült embereket, élethelyzetüket. Nem Adom Fel Cafe and Bar: Budapest első fogyatékkal élő emberek által alapított kávézóját nyithattuk meg 2016-ban, amely közel 50 megváltozott munkaképességű embernek ad lehetőséget beintegrálódni a munkaerő piacra.

Mire gyűjt:

Fogadj örökbe egy mélyszegénységben élő gyermeket, és segítsd hozzá az idei Nemadomfel táborban való részvételhez!

A tábor résztvevői között vannak fogyatékossággal élő fiatalok, hátrányos helyzetű gyerekek, iskolás és egyetemista korú önkéntesek, az Alapítvány idősebb és fiatalabb dolgozói, sőt akár sérült gyermeket nevelő, vagy sérültként gyermeket nevelő családok is.

A tábor több tízezer forintos költségeit azonban nem mindenki tudja állni magának, ez különösen igaz a mélyszegénységben élő gyermekekre, akikkel a Nemadomfel házakban (Szendrőlád, Martonyi és Pánd) foglalkozunk hétköznap délutánonként.

Kérjük, támogasson egy hátrányos helyzetű gyermeket táborozási költségeiben.

"Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másokon segítsen."

 

Jogállás:
Közhasznú

Egyéb
Bankkártyás
kampány

Nem Adom Fel Alapítvány

Nemadomfel

Feltöltés alatt!


Tranzakció: 19
Eddig összegyűlt: 218.000 Ft
Érdekel Támogatom
Szociális
Közösségi
kampány

Nem Adom Fel Betyár Tábor

Nemadomfel

Te emlékszel még gyermekkorod vakációira? A nyári táborokra? Sokunknak a legizgalmasabb dolog volt: felhőtlen szórakozás szülői felügyelet nélkül! :) Segítsd hozzá ehhez az élményhez most a legszegényebbeket...

45% 114.400 Ft összegyűlt
250.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
kampány

Legyen idén is Nemadomfel tábor!

Nemadomfel

100% 500.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
kampány

Nemadomfel tábor

Nemadomfel

100% 301.500 Ft összegyűlt
300.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
kampány

Legyen Csodaszép a Karácsonyuk

Nemadomfel

101% 202.000 Ft összegyűlt
200.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
kampány

Legyen Csodaszép a Karácsonyuk!

Nemadomfel

34% 137.000 Ft összegyűlt
400.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.