Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány

Négy láb,egy élet, második esély

A Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány elsődleges célja a Miskolci Állategészségügyi Telepre bekerült állatok mentése, gazdásítása mellett, egyre több utcai mentésben is részt veszünk. Munkánk eredményeként lassan 7 éve nincs altatás a Miskolci Állategészségügyi Telepen és azért dolgozunk nap mint nap, hogy ez így is maradjon

Adószám:
18844331-1-05

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány

Szervezet rövid neve:
MME Alapítvány

Szervezet adószáma:
18844331-1-05

Honlap:
https://mmealapitvany.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mmealapitvany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCzGQUlE8OoUfw7YVKWxQ0bg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12046119-01580295-00100001

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 000000000

A szervezet címe:
3525 Miskolc, Vologda utca 12. 3 4.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:

Küldetésünk az elhagyott, bántalmazott, kóbor állatoknak adni egy második esélyt a boldog, teljes, gazdás élethez. Ideiglenes befogadóink segítségével a mentett állataink gyorsabban, problémamentesen tudnak beilleszkedni leendő családjukba. Mivel folyamatosan kijárunk a gyepmesteri telepre, a mentésre váró állatokról, természetükről, viselkedésükről, korábbi életükről hiteles képet tudunk adni a jövendőbeli gazdáknak. Tapasztalataink igazolják, hogy így az örökbefogadásuk zökkenőmentesen zajlik le, elkerülve azt, a későbbiekben bármilyen okból visszavigyék az állatot a gyepmesteri telepre. Az állatokat csak orvosi vizsgálat után, oltva és chipezve, számos esetben ivartalanítva adjuk örökbe. Az örökbefogadókkal és befogadó szervezetekkel állandó a kapcsolattartás, folyamatosan kapjuk a visszajelzéseket, fotókat a korábbi védenceinkről. Az elmúlt 5 évben a tevékenységünknek köszönhetően közel 4.500 állat kapott második esélyt, talált otthonra és éli a boldog gazdis életet. (2020-ban 743 állat gazdásodott, vagy került befogadószervezethez a segítségünkkel.) Akik örökbefogadási szándékkal keresik fel oldalunkat a gazdára váró állatainkat a Facebook oldalunkon a Fényképek menüpont alatt- Albumok- Összes albumban találhatja meg (tehát nem csak annyi a gazdára váró állatunk, amennyit az idővonalon lévő egy- egy posztban látni). Mindegyik kutyusnak és cicának névvel, azonosítószámmal ellátott album van nyitva, melybe információkat, fényképeket illetve videókat teszünk. Ha a leendő gazdinak bármilyen további kérdése van az oldalunknak írt üzenetben tudja feltenni.

Mire gyűjt:

Egyedüli miskolci szervezetként segítünk a Miskolci Állategészségügyi Telepnek az állatok felelős gazdakeresésében, valamint estenként befogadószervezethez való kerülésben, továbbá a szükséges élelmezési, gyógyászati és egyéb tárgyi eszközök beszerzésében. Nagy álmunk egy cica ház elkészítése, hogy szegénykék ne egy kis ketrecben gubbasztva várják a szabadulásukat. Valamint az elkülönítő teljes átépítése.

Jogállás:
Közhasznú

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

MME- Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány mindennapok

MME Alapítvány

Munkánknak köszönhetően 5 éve nincs altatás a Miskolci gyepmesteri telepen! Segíts nekünk, hogy ez így is maradhasson! KÖSZÖNJÜK!


Telefonszám: 13600/91
7675 hívás, 10224 sms
Érdekel
Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Neked csak 1%, Nekik a második esély!

MME Alapítvány

Az elmúlt 6 évben munkánknak köszönhetően nem volt altatás a miskolci gyepmesteri telepen. Hogy ezt folytatni tudjuk csupán 1% százalékot kérünk.


Lezárult:
2023-05-23.
Adószám:
18844331-1-05
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.