MME- Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány mindennapok

Munkánknak köszönhetően 5 éve nincs altatás a Miskolci gyepmesteri telepen! Segíts nekünk, hogy ez így is maradhasson! KÖSZÖNJÜK!

Állatvédelem
Telefonos adománygyűjtés

Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány

Bővebben

18803 támogató
(7995 hívás, 10808 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600 / 91
Add meg a 91-es melléket vagy írd be a 91-t, ha sms-t küldesz.
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

Felhívjuk figyelmed, hogy a 13600 a Yettel hálózatából nem hívható, a Yettel kizárólag sms fogadást biztosít.
Telekom és Vodafone hálózatból hívással és sms-el is elérhető az adományozás.


MME- Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány mindennapok

18803 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-91
  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Gyűjtés célja

Küldetésünk az elhagyott, bántalmazott, kóbor állatoknak adni egy második esélyt a boldog, teljes, gazdás élethez. Ideiglenes befogadóink segítségével a mentett állataink gyorsabbanproblémamentesen tudnak beilleszkedni leendő családjukba. Mivel folyamatosan kijárunk a gyepmesteri telepre, a mentésre váró állatokról, természetükről, viselkedésükről, korábbi életükről hiteles képettudunk adni a jövendőbeli gazdáknak. Tapasztalataink igazolják, hogy így az örökbefogadásuk zökkenőmentesen zajlik le, elkerülve azt, a későbbiekben bármilyen okból visszavigyék az állatot a gyepmesteri telepre. Az állatokat csak orvosi vizsgálat után, oltva és chipezve, számos esetben ivartalanítva adjuk örökbe. Az örökbefogadókkal és befogadó szervezetekkel állandó a kapcsolattartás, folyamatosan kapjuk a visszajelzéseket, fotókat a korábbi védenceinkről.Az elmúlt 5 évben a tevékenységünknek köszönhetően közel 4.500 állat kapott második esélyt, talált otthonra és éli a boldog gazdis életet. (2020-ban 743 állat gazdásodott, vagy került befogadószervezethez a segítségünkkel.) Tevékenységünk egyre inkább túl mutat a Miskolci Állategészségügyi telepen, számos kóbor (sokszor sérült) állaton segítünk, hiszen nem tudunk elmenni egy kiszolgáltatott, segítségre szoruló élőlény mellett.
A gyűjtésünk a számos orvosi és fuvarköltségre, a panzióban elhelyezett, valamint viselkedésük miatt rehabilitációra küldött állataink ellátási díjának fedezésére szolgál.
Nagy terveink között szerepel 2022-es évben az elkülönítő helyiség teljes renoválása, amely az építési, burkolási munkákon kívül új ketrecek beszerzését is magába foglalja majd. 

Ebben kérjük a segítségeteket!

2023-08-02
Beszámoló

Adományvonal beszámoló

A Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány 2021. őszi pályázati szakaszában nyerte el a NIOK pályázatában az ADHATVONAL 91-es hívószámú támogathatósági lehetőségét.
Alapítványunk fő tevékenysége a Miskolci Állategészségügyi Telep állatainak segítése. Az adományvonalból befolyt összeg egy részét a Telep lakóinak élelmezéséhez szükséges kiegészítésre (tészta, rízs, hús, táp stb.), valamint extra orvosi vizsgálatok költségeinek kifizetésére fordítottuk.
Sajnos az Állategészségügyi telepen lakók számára sokszor nem tudjuk a megfelelő ellátást a telepi körülmények között megadni, így bentlakásos rehabilitációra, illetve panzióba helyeztük el őket. Nekik a havi szintű anyagi kiadásaink az egyéni támogatások ellenére is minden hónapban negatívra jönnek ki, így a szükséges hiányt szintén az adományvonalból származó támogatásokból próbáltuk csökkenteni.
Az adományban részesítettek száma pontosan nem meghatározható, hiszen a Telepre bejuttatott plusz élelemből az összes állat kap, vagyis havi szinten 50-70 kutya és 8-15 macska. Valamint 15 panziós kutyusunk eltartási költségeibe pótoltunk be az adott időszakban.

Csatolmány megnyitása

Szervezet hivatalos neve:
Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány

Szervezet rövid neve:
MME Alapítvány

Honlap:
https://mmealapitvany.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mmealapitvany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCzGQUlE8OoUfw7YVKWxQ0bg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 000000000

A szervezet címe:
3525 Miskolc, Vologda utca 12. 3 4.

Tovább az adatlapra
Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Neked csak 1%, Nekik a második esély!

Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány

Az elmúlt 6 évben munkánknak köszönhetően nem volt altatás a miskolci gyepmesteri telepen. Hogy ezt folytatni tudjuk csupán 1% százalékot kérünk.


Lezárult:
2023-05-23.
Adószám:
Érdekel