Messzelátó Egyesület

Mi a Messzelátóban hiszünk a kapcsolódásban, és abban, hogy személyes választásainkkal a városi forgatagban is lehet egyszerűen és boldogan élni.

A lassan 20 éves Messzelátó Egyesületben évek óta kutatjuk, hogyan lehet a városban jól és ökotudatosan élni. Fő célunk a fenntartható városi lét népszerűsítése. Folyamatosan próbáltuk csökkenteni lábunk nyomát, és rájöttünk… …hogy a kevesebb több! Sőt örömteli! Mi hiszünk benne, hogy az egyszerűsítés elvezet bennünket a tudatos fogyasztási szokásokhoz, azaz ökotudatos élethez. Ezért elhatároztuk az önként vállalt egyszerűbb életmód hazai mozgalmának építői leszünk.

Adószám:
18382244-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Messzelátó Egyesület

Szervezet rövid neve:
Messzelátó Egyesület

Szervezet adószáma:
18382244-1-42

Honlap:
http://www.messzelato.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/messzelato

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200216-00114127-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 302526437

A szervezet címe:
1071 Budapest, Dembinszky utca 4. fsz. 6.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb környezetvédelem, támogatás

Mire gyűjt:

Megköszönjük, ha támogatásoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy egyre több városlakót inspiráljunk arra, hogy az egyszerűbb, környezettudatosabb életmód felszabadít és boldoggá tesz. Ehhez programokat, workshopokokat, kampányokat és fesztiválokat szervezzünk. 

Jelenlegi fő projektünk: Simplicity Fesztivál

Mely a rend, a tudatosság, a harmónia, a felősségvállalás rendezvénye, ahol nem mellesleg egy deka szemetet sem termelünk. Magyarország és talán a világ első fesztiválja, ahol megtapasztalhatod, hogyan teheted teljesebbé az életed kevesebbel és hogyan legyél egyszerűen jól.

https://simplicityfest.hu/

Szemléletformáló munkánkat támogatóink segítségével tudjuk végezni! 
Már pár ezer forinttal is jelentősen hozzájárulsz a minimalista mozgalom terjedéséhez és ahhoz, hogy még több városi, társadalami és környezetvédelmi érzékenyítő programot valósítsunk meg!

Jogállás:
Közhasznú

Zöld
Közösségi
adománygyűjtés

Olcsón, öko-tudatosan!

Messzelátó Egyesület

100% 200.000 Ft összegyűlt
200.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.