Mancsmentő Állatvédő Egyesület


Elsődleges célunk egy új állat otthon és kutyafuttató létrehozása volt, ahol a gyepmesteri telepekről, vagy túlterhelt menhelyekről hozzánk kerülő kutyákat szakemberek segítségével mind fizikailag mind lelkileg rehabilitálhatjuk, és gondozhatjuk még megfelelő gazdát nem találunk nekik! Időközben azonban rá jöttünk, hogy a környéken működő gyepmesteri telepeken sorra tűnnek el a kutyák és nem kapunk időben információt semmiről! Tehát elsőnek a gyepmesteri telep üzemeltetését kell rendbe tenni, aminek a legjobb módja, ha át vesszük és mi üzemeltetjük!

Adószám:
19317988-1-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Támogatom

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Mancsmentő Állatvédő Egyesület

Szervezet rövid neve:
Mancsmentők

Szervezet adószáma:
19317988-1-09

Honlap:
http://www.mancsmento.hu

Facebook oldal:
https://m.facebook.com/mancsmento

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
50436604-10003671-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 209183117

A szervezet címe:
4150 Püspökladány, Csillag utca 23.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:

Egyesületünk 2021.novemberében alakult fiatal tenni akaró állatbarát emberek összefogásával. Elsődleges célunk egy új állat otthon és kutyafuttató létrehozása volt, ahol a gyepmesteri telepekről, vagy túlterhelt menhelyekről hozzánk kerülő kutyákat szakemberek segítségével mind fizikailag mind lelkileg rehabilitálhatjuk, és gondozhatjuk még megfelelő gazdát nem találunk nekik!

Időközben azonban rá jöttünk, hogy a környéken működő gyepmesteri telepeken sorra tűnnek el a kutyák és nem kapunk időben információt semmiről! Tehát elsőnek a gyepmesteri telep üzemeltetését kell rendbe tenni, aminek a legjobb módja, ha át vesszük és mi üzemeltetjük! 2022. július 1 óta mi üzemeltetjük a szerepi ebrendészeti telepet, ahol így megfelelő ellátást és lehetőséget kapnak a kutyák. 

További tevékenységeink: - a felelős állattartás és a megfelelő állattartás kultúra kialakítását célzó rendezvényeket és előadásokat szervezünk, együttműködve oktatási intézményekkel! Hiszünk benne, hogy már az egészen kicsi gyerekeknek is fontos megfelelő információhoz jutni, hogy a későbbiekben megfelelő döntéseket tudjanak hozni - ivartalanítás elősegítése (időpontfoglalás, szállitás) és akár finanszírozása is saját és pályázati forrásból egyaránt. A kóbor állat problémára hosszútávon az egyedüli megoldást a tömeges ivartalanítás jelentheti.

Mire gyűjt:

Az általunk befogott állatok orvosi költségeire. A telepre bekerült állatokat oltjuk, chippeljük, ivartalanítjuk és szívféregre szűrjük/kezeljük. A beteg vagy sérült állatokat minden esetben azonnali orvosi ellátásban részetítjük. A költségvetésünk legnagyobb részét így az állatorvosi költségek teszik ki. 

Állatvédelem
Bankkártyás
adománygyűjtés

Mentett állatainkért - Tervezhető állatorvosi költségek

Mancsmentők

A 2023-as évben az állatorvosi költségek az inflációval nagyon megemelkedtek és szükségünk van támogatókra ahhoz, hogy továbbra is menteni tudjunk!


Érdekel Támogatom

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.