Mentett állatainkért - Tervezhető állatorvosi költségek

A 2023-as évben az állatorvosi költségek az inflációval nagyon megemelkedtek és szükségünk van támogatókra ahhoz, hogy továbbra is menteni tudjunk!

Állatvédelem
Bankkártyás adománygyűjtés

Mancsmentő Állatvédő Egyesület

Bővebben


Adománygyűjtés indult: 2023.12.06.

Támogatom

Mentett állatainkért - Tervezhető állatorvosi költségek

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai

Gyűjtés célja

A Mancsmentő Egyesület 14 Kelet-Magyarországi településről menti az utcán kóborló vagy balesetet szenvedett kutyákat. Legfőbb célunk az, hogy minél hamarabb jó gazdákhoz juttassuk a rászoruló állatokat, de az odáig vezető út sokszor hosszú, nehéz és költséges.

A kutyáknak át kell esniük az oltási programon, parazitamentesítésen, ivartalanításon. A régió kutyáinak a 70-80 %-a szívféreg fertőzött, amelynek kezelése létfontosságú, de nagyon költséges. Az oltások hiánya miatt pedig óriási a parvó vírus miatti megbetegedés és elhalálozás. Mindez és a balesetet szenvedett, vagy súlyosan bántalmazott kutyák kórházi ellátása is mind-mind óriási terheket ró az egyesületre. Mivel nálunk nincsen sem átvételi sem örökbefogadási díj, ezért javarészt a támogatóink folyamatos segítségére van szükségünk.

Az elmúlt időszakban havonta átlag 25-30 kutyát fogadunk be és a meglévő állománnyal együtt próbálunk minél többet gazdásítani és közben túlélni, de sajnos eljutottunk arra a pontra, hogy nem tudjuk finanszírozni, nincs már mit eladni. Segítségre szorulunk! 

Az az álmunk, hogy találunk annyi rendszeres támogatót, akik tervezhetővé teszik a működésünket és minden hónapot úgy tudunk elkezdeni, hogy biztosan tudjuk, hogy 1,5 millió forint beérkezik a számlánkra.Ennyi kell az orvosi költségek kifizetéséhez!

Segíts, hogy együtt esélyt adjunk az esélyteleneknek! Adományozz! Akár pár ezer forint is számít!

A legnagyobb segítség a rendszeres támogatás, mert kiszámíthatóvá, tervezhetővé teszi az állatok ellátását! Havi 2000 - 3000 forint rendszeres támogatás az életet jelenti!

Szervezet hivatalos neve:
Mancsmentő Állatvédő Egyesület

Szervezet rövid neve:
Mancsmentők

Honlap:
http://www.mancsmento.hu

Facebook oldal:
https://m.facebook.com/mancsmento

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 209183117

A szervezet címe:
4150 Püspökladány Csillag utca 23.

Tovább az adatlapra