Kézenfogva Összefogás a Fogyatékosokért Alapítvány

Fogyatékos emberek komplex támogatása, életminőségük javítása.

A KézenFogva Alapítvány azért dolgozik, hogy a fogyatékos emberek elfogadásának növelésével, munkához való segítésével és hiánypótló, családsegítői szolgáltatások fejlesztésével elősegítse társadalmi életbe való bekapcsolódásukat és ezzel életminőségük növekedését is.

Támogatom

  • Szervezet
  • Futó kampányok

Szervezet hivatalos neve:
Kézenfogva Összefogás a Fogyatékosokért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
KézenFogva Alapítvány

Szervezet adószáma:
18050495-2-43

Honlap:
http://www.kezenfogva.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kezenfogva

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/HandinHandFoundation

A szervezet e-mail címe:
adomanyszervezes@kezenfogva.hu

Bankszámlaszám:
11991102-02135012-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-1-2155213

A szervezet címe:
1093 Budapest, Lónyay u. 19.

Tevékenységi kör:
Értelmi fogyatékosok szervezetei, támogatása

Tevékenység leírása:
A FECSKE Szolgálat olyan hiánypótló szolgáltatás, amely a fogyatékos gyermeket nevelő családok életét segíti a családtagok időszakos tehermentesítésével. Havonta maximum 20 órában biztosít megbízható, felkészült szakértő segítőt a fogyatékos családtag mellé az otthonában, aki kellő tapasztalattal és tudással rendelkezik a különböző fogyatékosságú személyek ellátása terén. A szolgáltatás a nap bármely szakában és hétvégén is kérhető Budapesten és még 5 megyében. www.fecske.kezenfogva.hu „Ránk számíthatsz a munka világában!” elnevezésű programunkban a megváltozott munkaképességű emberek munkaerő-piaci elhelyezkedését segítjük személyre szabott szakmai segítségnyújtással, munkára való felkészítéssel, betanítással és kíséréssel, a munkáltatóknak nyújtott munkaerő-közvetítő szolgáltatással és érzékenyítő tréningek megtartásával. www.dolgoz6ok.kezenfogva.hu „Te Jogod Te Életed!” fogyatékosságügyi jogsegély szolgálatunkkal azokat az embereket és családjaikat támogatjuk, akik fogyatékosságuk okán kerültek hátrányos helyzetbe életük különböző színterein. www.kezenfogva.hu/nehagydmagadMár több mint 20 éve képezzük és fejlesztjük a fogyatékos személyeket segítő szakembereket, szakszerű otthoni segítő szolgáltatásunk közel 500 fogyatékos gyermeket nevelő családot tehermentesít rendszeresen Budapesten és még 5 megyében, speciális programunk keretében fogyatékos és megváltozott munkaképességű munkavállalókat segítünk a munkába állásban, jogsegélyszolgálatunk évente közel 300 esetben nyújt jogi segítséget a hátrányos megkülönböztetések csökkentése érdekében.

Mire gyűjt:

A FECSKE Szolgálat, szakértő segítőt („fecskét”) küld, aki otthoni felügyeletet vagy kísérést biztosít a családokban a fogyatékos családtag részére, ezzel időszakosan tehermentesítve a gondozó családtagokat.

100 FECSKE órával segíthetünk a családoknak  1000  telefon vagy SMS adomány összegyűjtésével!

Szeretnénk minél több fogyatékos gyereket nevelő család számára elérhetővé tenni a pihenés nyugalmát, az önfeledt nevetés és boldogság érzését a FECSKE Szolgálat segítségével.

Segítsen ÖN is! Ajándékozzunk örömet!

Jogállás:
Közhasznú

Egyéb
Bankkártyás
kampány

Kézenfogva Összefogás a Fogyatékosokért Alapítvány

KézenFogva Alapítvány

Feltöltés alatt!


Tranzakció: 173
Eddig összegyűlt: 952.100 Ft
Érdekel Támogatom
Szociális
Telefonos
kampány

KézenFogva Alapítvány - mintakampány

KézenFogva Alapítvány

Feltöltés alatt!


Telefonszám: 13600/13
Eddig összegyűlt: 319.500 Ft
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, tisztségviselők neve, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.