Kacifántos Gyerekeink Mosolyáért Közhasznú Alapítvány

Kacifántos Gyerekeink Mosolyáért

A Kacifántos Gyerekeink Mosolyáért (KaGyeMo) Alapítvány 2018-ban belevágott egy fejlesztő ház létrehozásába. Sok segítség és önkéntes munka után elkészült a Kagyemo-Ház, amely 2019. február 4-én megkezdte működését Maglódon. A napközibe jelenleg 6, súlyosan, halmozottan fogyatékos gyermek és fiatal felnőtt jár – a 6 és 26 év közötti korosztályból. A gyermekekre szociális asszisztensek, gondozók vigyáznak, látják el őket napközben, 8 és 16 óra között. Fejlesztésükről gyógypedagógusok, konduktorok és gyógytornász gondoskodik. A Kagyemo-Ház szociális nappali intézményként működik. Térítési díjfizetési kötelezettség van, amit igyekszünk csökkenteni, így sok pályázaton indulunk, illetve adománygyűjtéseket szervezünk. A napköziben két csoportszoba, tornaszoba, pihenőszoba, ebédlő, fürdőszoba található, amelyek akadálymentesek. Az udvaron sokféle játszási lehetőség várja a gyerekeket minden hétköznap. A Kacifántos Gyerekeink Mosolyáért Alapítvány céljai között szerepel, hogy a speciális nevelési, fejlesztési igényű emberek és családtagjaik számára segítő hálózatot alakítson ki. Ennek elemei: érdekképviselet, hivatali ügyintézésben való segítségnyújtás, információ-szolgáltatás, kulturális és szabadidős programok szervezése.

Adószám:
18941153-1-13

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Kacifántos Gyerekeink Mosolyáért Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Kagyemo-Ház Alapítvány

Szervezet adószáma:
18941153-1-13

Honlap:
http://kagyemo.blogspot.com/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kagyemo

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742197-21451346-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 203212377

A szervezet címe:
2234 Maglód, Mátyás király utca 56.

Tevékenységi kör:
Intézményes gyermek- és ifjúságvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:

Enyhe, középsúlyos, súlyos, halmozottan fogyatékos gyerekek, fiatal felnőttek nappali ellátása. Habilitációs, rehabilitációs, fejlesztő foglalkozásokkal.

Mire gyűjt:

A felajánlott összegből szakembereket szeretnénk alkalmazni (gyógypedagógust, gyógytornászt, konduktort). Továbbá a napközi fenntartásához szeretnénk gyűjteni, hogy a napköziben gondozott gyerekek családjainak a terheit csökkenteni tudjuk, a kiadási költségek lefaragásával.

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  1%-os nyilatkozat

Szociális
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Kagyemo-Ház

Kagyemo-Ház Alapítvány

A Kagyemo-Ház 2019 februárjában nyitotta meg a kapuit, súlyos, halmozottan fogyatékos gyerekek számára. A napközi civil fenntartású, ezért minden anyagi támogatás nagy segítség.


Lezárult:
2022-05-22.
Adószám:
18941153-1-13
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.