Kagyemo-Ház
(lezárult!)

A Kagyemo-Ház 2019 februárjában nyitotta meg a kapuit, súlyos, halmozottan fogyatékos gyerekek számára. A napközi civil fenntartású, ezért minden anyagi támogatás nagy segítség.

Szociális
Egyszázalékos adománygyűjtés

Kacifántos Gyerekeink Mosolyáért Közhasznú Alapítvány

Bővebben

Adószám:
18941153-1-13 Határidő: 2022-05-22

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése


Kagyemo-Ház

Adószám:
18941153-1-13 Határidő: 2022-05-22

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai

Gyűjtés célja

Az Alapítvány által működtetett szociális nappali intézmény, amely súlyosan, halmozottan fogyatékos gyerekek és fiatal felnőttek nappali foglalkoztatásával, fejlesztésével foglalkozik.
Hogy miért szociális intézményt hoztunk létre? egyszerű a válasz, mert így a gyerekeink korhatár nélkül maradhatnak az intézmény gondozottjai.
A Kagyemo-Ház hétköznap, 8-16 óra között van nyitva. Ebben az időben igyekszünk a gyerekeink állapátnak megfelelő foglalkozásokat, programokat biztosítani.
A vírushelyzet miatt korlátoztuk a napközibe járó külső személyek számát, és a zárt programokat (tropicarium), biztosítva a gondozottjaink egészségét.
Nem titok, hogy érintett családként hoztuk létre ezt a csodálatos kis napközit, a család jelenleg 12 éves súlyosan fogyatékos kisfia ihlette a helyet, hogy ne csak az otthon legyen az életében. Persze a legfontosabb a biztonságos otthon, de a gyerekeinknek szüksége van a társaságra, a szülőknek meg egy kis feltöltődésre.
A csapat kis tagjaival szociális gondozók, gyógypedagógusok, gyógytornász foglalkozik.
Minden erőnkkel azon dolgozunk mi alapítók, fenntartók, hogy ez a napközi nagyon hosszú ideig működhessen, amely nagyon nehéz hiszen az anyagi forrásunk nagyon csekély.

Szervezet hivatalos neve:
Kacifántos Gyerekeink Mosolyáért Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Kagyemo-Ház Alapítvány

Honlap:
http://kagyemo.blogspot.com/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kagyemo

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 203212377

A szervezet címe:
2234 Maglód, Mátyás király utca 56.

Tovább az adatlapra