Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság

Az ifjúsági munka közügy!

A GYIÖT fő célja az ifjúsági munka fejlesztése és láthatóságának, ismertségének, elismertségének elősegítése.

Adószám:
18088445-1-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság

Szervezet rövid neve:
GYIÖT

Szervezet adószáma:
18088445-1-06

Honlap:
http://www.gyiot.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/aGYIOT/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCewmKjSrsdRsyGjXwB-bqxg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10102842-03677100-01005002

Közhasznú jogállás:
nem

A szervezet telefonszáma:
+36 702311002

A szervezet címe:
6800 Hódmezővásárhely Serháztér utca 9.

Tevékenységi kör:
Szabadidõs ifjúsági szervezetek

Tevékenység leírása:

Célcsoportunkba az ifjúsági szakma érintettjei, elsősorban az ifjúsági munkát végző szakemberek, önkéntesek; a települési önkormányzatok, valamint a fiatalok közösségeinek vezetői, aktív tagjai tartoznak. Számukra olyan fejlesztési célú programokban történő részvételi lehetőséget biztosítunk, amelynek célja, hogy a - jellemzően települési szintű - szereplők közötti párbeszéd mélyebbé és rendszeresebbé váljon, javuljon az együttműködés, felismerhessék a közös gondolkodás és közös munka kölcsönös előnyeit, mind egyéni, mind közösségi szinten. A jellemzően nemformális tanulási módszerek alkalmazásával, szerteágazó hazai és nemzetközi programokkal nem csak az egyéni és közösségi szintű fejlődéshez járulunk hozzá, hiszen mindezek általában a fiatalok helyi kötődését, így hosszú távon a települések fenntarthatóságát is elősegítik.

Tevékenységeink során a közvetlenül résztvevő fiatalok ízelítőt kapnak abból, hogy milyen a közös beszélgetések és tervezés során, együttesen megvalósított és értékelt tevékenységek öröme és kihívásai. A szakma és a korosztállyal kapcsolatos döntések meghozatalára jogosult felnőttek számára szakmai és módszertani támogatást biztosítunk, annak érdekében, hogy munkájuk során értékteremtő módon használhassák ki a fiatalokkal közösen előkészített, eldöntött, megvalósított és értékelt részvételi folyamatok előnyeit, áthidalva az esetlegesen felmerülő nehézségeket, generációs különbségeket.

Mire gyűjt:

Jellemzően az adó 1% felajánlásokat gyűjtjük a szervezet működésének biztosításához.

Egyéb
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Együtt az aktív állampolgárságért - 1%

GYIÖT

Tevékenységeink fókuszában a fiatalok részvételének növelése, az aktív állampolgárságra és demokráciára nevelés, valamint a hazai ifjúsági szakma fejlesztése és elismertségének növelése áll.


Lezárult:
2021-05-22.
Adószám:
18088445-1-06
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.