Fiatalok a Magyar Vidékért Alapítvány

Elfiatalodó vidékért!

Hisszük azt, hogy a városok és falvak egymást támogatva képesek az új kihivásokra megoldásokat találni. Egy élhető társadalom szerves részét képezik azok a kisfalvak, ahol magas életminőség realizálható, és közösségi életben pezsgő városok. Ezek az egymást kiegészitő közösségek, melyek keresztkommunikáciját mélyiteni kötelességünk. Magyarország csodálatos természeti, kulturális és épitett örökségeinek nem mindig vagyunk jó gazdái. Ezen szerenténk változtani veletek közösen, úgy hogy megismerjük ezeket az értkeket, és felismerjük azt, hogy ezt mi magunk kell gondozzuk.

Adószám:
18627806-1-12

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Fiatalok a Magyar Vidékért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Fiatalok a Magyar Vidékért

Szervezet adószáma:
18627806-1-12

Honlap:
http://fiatalokamagyarvidekert.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/fiatalmagyarvidek

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11556811-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 303392492

A szervezet címe:
3045 Bér, Pethőfi U 89 89.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
Azon dolgozunk, hogy a fiataloknak vonzóvá válljék a vidéki élet, és a segítségükkel őrizzük meg természeti/épített örökségünk az unokák számára. Kisközösségeket segítünk vidéken, szakmai programokat szervezünk. Idei évben egy nyitott tájház kialakítása és szakszerű rekonstrukciója fő projektünk a nógrád megyei Bér településen. A szakmai előkészítő és tervező munka már folyamatban, és nyáron egy nyitott építőtábor keretein belül helyreállítunk egy kontyolt tetős vályog parasztházat.

Mire gyűjt:
Alapvetően működési költségekre, oktatási segédanyagokra és eszközökre, valamint önkénteseink ellátására.

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Egyéb fájl: törvényszéki kivonat


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.