ÉLJ INKÁBB Alapítvány

Tegyünk EGYÜTT egy élhetőbb világért!

Tegyünk együtt egy élhetőbb életért, elsősorban a gondolkodtatás eszközével. Mert "a legjobb védelem a gondolkodás!"

Adószám:
18114995-1-19

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
ÉLJ INKÁBB Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Élj Inkább Alapítvány

Szervezet adószáma:
18114995-1-19

Honlap:
http://www.nyitottszemmel.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/www.nyitottszemmel.hu/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12082104-01202375-00100009

A szervezet telefonszáma:
+36 203796171

A szervezet címe:
8200 Veszprém, Ívelő sétány 26. fszt. 1.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
Oktatási, szociális és karitatív tevékenységek, környezetvédelem, lelkigondozás, családi mediáció, házasság-gondozás, életmód-tanácsadás, ezekben a témakörökben előadások tartása, valamint könyvek, időszakos kiadványok (pl NYITOTT Szemel magazin) szerkesztése, kiadása és népszerűsítése. Kiemelt tevékenységünk a házassággondozás, amit személyes lelkigondozás, tanácsadás, mediáció, valamint házasságápoló táborok keretében végzünk.

Mire gyűjt:
A házasság-gondozói, mediációs tevékenységünket alapítványunk másfél évtizede ingyenesen végzi. Tapasztalataink szerint a válások nagy része megelőzhető lenne, ha a házastársak az egymás közötti nézeteltéréseket, konfliktusokat idejében és megfelelő módon tudnák kommunikálni. Ezért szakembereink kidolgoztak Minőségi idő - Időben! címmel egy kommunikációs kártyacsomagot, amely játékos formában segíti a párokat abban, hogy őszintén és felszabadultan beszélgethessenek a kapcsolatukról, kimondhassák és megbeszélhessék a problémáikat, illetve felismerhessék, hogy mely területeken szükséges a kapcsolatukat erősíteni. Szeretnénk a Minőségi idő - Időben! (110 lapos) kártyacsomagot a nagy érdeklődésre való tekintettel szintén non-profit áron másodjára is kiadni. A nyomdaköltségek szédületes emelkedése miatt nem áll módunkban újra kiadni a népszerű kártyacsomagot, melyhez ezúton az Önök támogatását kérjük.

Oktatás
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Megjobbítható-e a világ? Szerintünk igen!

Élj Inkább Alapítvány

Alapítványunk nem kisebb feladatot vállalt magára, mint ennek az üzenetnek a közvetítését – 14. éve rendszeresen megjelenő non-profit kiadványán keresztül.


Lezárult:
2023-05-23.
Adószám:
18114995-1-19
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Légy a magad párterapeutája!

Élj Inkább Alapítvány

Segíts, hogy minél több párnak segíthessünk! 500 db kártyacsomagot szeretnénk kiadni, az őszinte, párkapcsolati problémákat is orvosoló, minőségi beszélgetések ösztönzésére.

1% 5.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.