Légy a magad párterapeutája!
(lezárult!)

Segíts, hogy minél több párnak segíthessünk! 500 db kártyacsomagot szeretnénk kiadni, az őszinte, párkapcsolati problémákat is orvosoló, minőségi beszélgetések ösztönzésére.

Szociális
Közösségi adománygyűjtés

ÉLJ INKÁBB Alapítvány

Bővebben

Összeg:
5.000 Ft 1 támogató közreműködésével

1% -a teljesült a 500.000 Ft -os célnak

Adománygyűjtési időszak lezárult: 2022.05.10 - 2022.07.09


Légy a magad párterapeutája!

Összeg:
5.000 Ft 1 támogató közreműködésével

1% -a teljesült a 500.000 Ft -os célnak

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Támogatások
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai
  • Támogatások
  • Korábbi adománygyűjtések

A Minőségi idő - Időben! egy kommunikációs kártyacsomag, amely játékos formában segíti a párokat abban, hogy őszintén és felszabadultan beszélgethessenek a kapcsolatukról.

Tapasztalataink szerint a válások nagy része megelőzhető lenne, ha a házastársak az egymás közötti nézeteltéréseket, konfliktusokat idejében és megfelelő módon tudnák kommunikálni. Ezért szakembereink kidolgozták a Minőségi idő - Időben! című kommunikációs kártyacsomagot, amely játékos formában segíti a párokat abban, hogy őszintén és felszabadultan beszélgethessenek a kapcsolatukról, kimondhassák és megbeszélhessék a problémáikat, illetve felismerhessék, hogy mely területeken szükséges a kapcsolatukat erősíteni. Kiemelt témakörei: ismerkedés, elfogadás, hűség, bizalom, hétköznapok, intimitás, szituációs gyakorlatok.

Az előző széria után a nagy érdeklődésre való tekintettel most újra szeretnénk kiadni kicsit megújulva a kártyacsomagot, mert úgy látjuk nagy szükség van rá, hogy még több pár emelhesse magasabb szintre a kapcsolatát, a széthúzás helyett az összetartozás erősödjön a családokban.

Támogasd a kártyacsomag újbóli kiadását, hogy ezzel is segíthessük megóvni a családok békéjét! Amennyiben 20000Ft felett adományozol, megajándékozunk egy kártyacsomaggal.

Alapítványunk 13 éve elősorban házassági tanácsadással, párkapcsolati mediációval, családgondozással foglalkozik non-profit jelleggel. A Minőségi idő – Időben! c. kártyacsomag nagymértékben segíti a párokkal végzett terápiás munkánkat, azonban legyártása jelentős költségekkel jár. Kérjük segíts, hogy minél több családnak segíthessünk!

Szervezet hivatalos neve:
ÉLJ INKÁBB Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Élj Inkább Alapítvány

Honlap:
http://www.nyitottszemmel.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/www.nyitottszemmel.hu/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 203796171

A szervezet címe:
8200 Veszprém, Ívelő sétány 26. fszt. 1.

Tovább az adatlapra
2022-05-12
 

Anonymus
5 000 Ft
Oktatás
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Megjobbítható-e a világ? Szerintünk igen!

ÉLJ INKÁBB Alapítvány

Alapítványunk nem kisebb feladatot vállalt magára, mint ennek az üzenetnek a közvetítését – 14. éve rendszeresen megjelenő non-profit kiadványán keresztül.


Lezárult:
2023-05-23.
Adószám:
Érdekel