Légy a magad párterapeutája!

Segíts, hogy minél több párnak segíthessünk! 500 db kártyacsomagot szeretnénk kiadni, az őszinte, párkapcsolati problémákat is orvosoló, minőségi beszélgetések ösztönzésére.

Szociális
Közösségi adománygyűjtés

ÉLJ INKÁBB Alapítvány

Bővebben

Összeg:
5.000 Ft 1 támogató közreműködésével

Eddig 1% -a teljesült a 500.000 Ft -os célnak

Hátravan: 6 nap
Támogatom

Légy a magad párterapeutája!

Összeg:
5.000 Ft 1 támogató közreműködésével

Eddig 1% -a teljesült a 500.000 Ft -os célnak

Hátravan: 6 nap
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Támogatások
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai
  • Támogatások

A Minőségi idő - Időben! egy kommunikációs kártyacsomag, amely játékos formában segíti a párokat abban, hogy őszintén és felszabadultan beszélgethessenek a kapcsolatukról.

Tapasztalataink szerint a válások nagy része megelőzhető lenne, ha a házastársak az egymás közötti nézeteltéréseket, konfliktusokat idejében és megfelelő módon tudnák kommunikálni. Ezért szakembereink kidolgozták a Minőségi idő - Időben! című kommunikációs kártyacsomagot, amely játékos formában segíti a párokat abban, hogy őszintén és felszabadultan beszélgethessenek a kapcsolatukról, kimondhassák és megbeszélhessék a problémáikat, illetve felismerhessék, hogy mely területeken szükséges a kapcsolatukat erősíteni. Kiemelt témakörei: ismerkedés, elfogadás, hűség, bizalom, hétköznapok, intimitás, szituációs gyakorlatok.

Az előző széria után a nagy érdeklődésre való tekintettel most újra szeretnénk kiadni kicsit megújulva a kártyacsomagot, mert úgy látjuk nagy szükség van rá, hogy még több pár emelhesse magasabb szintre a kapcsolatát, a széthúzás helyett az összetartozás erősödjön a családokban.

Támogasd a kártyacsomag újbóli kiadását, hogy ezzel is segíthessük megóvni a családok békéjét! Amennyiben 20000Ft felett adományozol, megajándékozunk egy kártyacsomaggal.

Alapítványunk 13 éve elősorban házassági tanácsadással, párkapcsolati mediációval, családgondozással foglalkozik non-profit jelleggel. A Minőségi idő – Időben! c. kártyacsomag nagymértékben segíti a párokkal végzett terápiás munkánkat, azonban legyártása jelentős költségekkel jár. Kérjük segíts, hogy minél több családnak segíthessünk!

Szervezet hivatalos neve:
ÉLJ INKÁBB Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Élj Inkább Alapítvány

Honlap:
http://www.nyitottszemmel.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/www.nyitottszemmel.hu/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 203796171

A szervezet címe:
8200 Veszprém, Ívelő sétány 26. fszt. 1.

Tovább az adatlapra
2022-05-12
 

Anonymus
5 000 Ft