Dél-Vidék Kézilabda Sport Egyesület

Hinni, akarni, tenni!

A közösségünk célja és egyben filozófiája: a kézilabda sport megszerettetése kortól és nemtől függetlenül, rendszeres mozgásigény kialakítása, kielégítése és biztosítása közösségünk tagjai részére. Egészséges életmódra nevelés, tehetséges fiúk/lányok, férfiak/nők felkutatása a sportág számára, a rendszeres sportolás iránti igény kialakítása és hosszútávú fenntartása, illetve versenysport és a rekreációs foglalkozások megteremtése. Az egyesület kiemelt célja a térség kézilabda sportot kedvelő fiataljainak versenysporthoz keretet biztosítani, továbbá a település lakosságának, különösen az ifjúságnak a szabadidős tevékenységéhez, sporttevékenységéhez hátteret megteremteni, valamint a tervszerű utánpótlás nevelés. Célunk, hogy tisztességesen szerepeljünk a bajnokságokban, illetve az utánpótlás nevelési feladatok tekintetében is helyt tudjunk állni egy mintaértékű falusi közösség elérése érdekében.

Adószám:
18905319-1-03

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Dél-Vidék Kézilabda Sport Egyesület

Szervezet rövid neve:
Dél-Vidék KSE

Szervezet adószáma:
18905319-1-03

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/D%C3%A9l-Vid%C3%A9k-K%C3%A9zilabda-Sport-Egyes%C3%BClet-424424801223626

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10402843-50526868-86491008

A szervezet telefonszáma:
+36 305226051

A szervezet címe:
6448 Csávoly, Petőfi Sándor utca 23.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:

Egészséges életmódra nevelés, tehetséges emberek felkutatása a sportág számára,a rendszeres sportolás iránti igény kialakítása és hosszútávú fenntartása, illetve versenysport és a rekreációs foglalkozások megteremtése.

Mire gyűjt:

Az egyesület fenntartása, a gyerekek sportolásához szükséges személyi és tárgyi feltételek biztosítása a legfőbb törekvésünk.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.