Ezúton tájékoztatjuk, hogy 22-én 10 és 12 óra között tervezett karbantartási munkálatok lesznek, így az oldal ideiglenesen nem lesz elérhető.


Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány

Add Tovább, Hogy Van Tovább! 17 év több, mint 4000 nagybeteg gyerek teljesített kívánsága

A CSODALÁMPA Alapítvány célja olyan, életet veszélyeztetõ betegségben szenvedõ 3 és 18 év közötti gyerekek egy-egy saját kívánságának teljesítése, ahol a kívánság jellege vagy a család anyagi helyzete a kívánság teljesítését nem teszi lehetõvé.

Adószám:
18248670-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Támogatom

  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Csodalámpa Alapítvány

Szervezet adószáma:
18248670-1-43

Honlap:
http://www.csodalampa.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/csodalampa

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/Csodalampi

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000015-99050010

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 13270910

A szervezet címe:
1125 Budapest, Alsó - Svábhegyi út 11.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb gyermek- és ifjúságvédelem

Tevékenység leírása:

A Csodalámpa Alapítvány célja életet veszélyeztető betegségben szenvedő, és e betegség miatt Magyarországon orvosi kezelés alatt álló olyan 3 és 18 év közötti gyerekek egy-egy kívánságának teljesítése, akiknek családja megfelelő anyagi erőforrások hiányában (vagy a kívánság jellege miatt) nem teljesítheti ezeket a kívánságokat.

Az alapítvány célja ezzel az, hogy egy-egy súlyos, tartós betegségben szenvedő gyermek elfeledkezhessen a kórházról, a kezelésekről, a teljesült kívánságok csodás élménye a gyermek életét örömtelibbé, s legalább átmenetileg gondtalanabbá tegye. Ezáltal pedig erősítse a gyermek és családja gyógyulásba vetett hitét, valamint reményét.

Az alapítvány 2003-as indulása óta eltelt 17 évben több, mint 4000 beteg gyermek kívánságát teljesítette már, országosan működő szervezetként és mintegy 150 önkéntes alkotta kívánságteljesítő hálózattal.

A Pro Voluntaris díjas Csodalámpa Alapítvány „Etikus Adománygyűjtő Szervezet”, mely címet az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete által létrehozott Etikai kódexnek megfelelő hitelesség, törvényesség, átláthatóság és nyilvánosság fő értékei alapján ítélnek meg.

 

Mire gyűjt:

A http://www.csodalampa.hu "A kívánságokról" rovatában publikáljuk a folyamatban lévő, támogatható kéréseket. Egy-egy kívánság teljesítését többen, cégek és magánszemélyek is támogathatják. E támogatókat a kívánságról készített beszámolónál tüntetjük fel.

Köszönettel fogadjuk pénzbeli és dologi támogatásukat a Csodalámpa országos kívánságteljesítő hálózata működésének biztosítására is. Pénzzel támogatni átutalással, vagy  bankkártyájával is tud.

Fontos projektünk a Csodabogarak, magánszemélyek és futó nagyköveteink viszik jó hírünket és gyűjtenek ismerösi körben kis összegű adományokat konkrét kívánságok teljesítésére. 

Szíves támogatását köszönjük!

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet (Éves beszámoló a 2016. évről)

  Közhasznúsági melléklet (Auditált éves jelentés 2018-ról)

  Közhasznúsági melléklet (Auditált éves jelentés 2019. évről)

Egészségügy
Bankkártyás
adománygyűjtés

Legyél te is Csodalámpa...

Csodalámpa Alapítvány

... csempéssz velünk fényt a betegágyakhoz, segíts kívánságuk teljesítésével ERŐT és REMÉNYT adni életveszélyesen beteg gyerekeknek!Összeg: 3.426.750 Ft
Támogatók száma: 302
Érdekel Támogatom
Egészségügy
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Add tovább, hogy van tovább...

Csodalámpa Alapítvány

Életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyerekek egy kívánságát teljesítjük, hogy a gyerekek elfeledkezhessenek a kórházról, a kezelésekről és örömtelibb legyen a gyógyulás.


Lezárult:
2021-05-22.
Adószám:
18248670-1-43
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.