VÁLTSUNK VALÓRA KÖZÖSEN EGY ÁLMOT!
(lezárult!)

Segíts te is adományoddal, hogy legyen Alapítványunknak saját rekreációs pihenőháza! Megtaláltuk a megfelelő ingatlant, még 1,5 millió forint hiányzik a vételárhoz.

Egészségügy
Közösségi adománygyűjtés

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás,Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány

Bővebben

Összeg:
22.000 Ft 4 támogató közreműködésével

1% -a teljesült a 1.500.000 Ft -os célnak

Adománygyűjtési időszak lezárult: 2020.07.03 - 2020.09.07


VÁLTSUNK VALÓRA KÖZÖSEN EGY ÁLMOT!

Összeg:
22.000 Ft 4 támogató közreműködésével

1% -a teljesült a 1.500.000 Ft -os célnak

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Támogatások
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai
  • Támogatások
  • Korábbi adománygyűjtések

VÁLTSUNK VALÓRA KÖZÖSEN EGY ÁLMOT!

 

Alapítványunk leukémiás, daganatos, csontvelőtranszplantált és fogyatékkal élő gyermekeket és fiatalokat támogat országos szinten. A munkánkról sok-sok fénykép van az oldalunkon: https://www.facebook.com/Kosztyusok/

 

Legnagyobb álmunk, hogy legyen az Alapítványunknak egy saját rekreációs pihenőháza. Megtaláltuk a megfelelőt! A vételárhoz még 1,5 millió forintunk hiányzik. Terveink szerint hetente három-négy család részére tudjuk majd a felhőtelen pihenési lehetőséget biztosítani, kezelés alatt állókét is, vagy csontvelőtranszplantáción átesett gyermekekét, mert a szükséges sterilizáló berendezések rendelkezésünkre állnak. Igény van rá, sőt óriási az érdeklődés támogatottjaink részéről. 

 

Megfelelő tapasztalataink vannak, hiszen 12 Tündértánc táborunk volt eddig, átlagosan 150 fő részvételével. Ez élmény-és művészetterápiás üdültetés, illetve 8 alkalommal üdültettünk Zamárdiban, ahol alkalmanként 100 fő üdült velünk. A művészetterápiás programjaink lebonyolítását saját csapatunk végzi, ők érintett szülők és fiatalok. Textilszobrászkodunk, ásványékszereket készítünk, agyagozunk, sütit készítünk és különböző díszeket, és még eléggé széles a spaletta. Kicsiknek-nagyoknak, szülőknek vannak személyre szabott programjaink. Van egy 300 fős szülői csapatunk, ők a „Kosztyusok”, mindig velük egyeztetve szervezünk programokat, és a rekreációs ház közös álmunk. 

 

Ezen az éven - 2020-ban - már 2,73 millió forint támogatást nyújtottunk támogatóink segítségével a járványhelyzetben, és 1 millió forintért vásároltunk fertőtlenítőszereket 70 család részére támogatóink jóvoltából. Adománygyűjtő oldalunkon tavaly 40 millió forintot gyűjtöttünk össze a beteg gyermekeknek, és ezt az összeget már ezen az éven is elértük! Minden éven számtalan programunk van a nagy létszámú üdültetéseken kívül is, Legó Gyár, Állatkert, Dinópark, Élményautózás, osztálylátogatások, ünnepségek, cipősdoboz akció és még hosszú a sor.

 

Mi ennek az összegnek az összegyűjtéshez keresünk támogatókat, köszönjük, aki segít nekünk! Alapítványunk közhasznú civil szervezetként a támogatásról adóigazolás kiállítására jogosult, a társas vállalkozások a támogatás összegét költségként elszámolhatják, valamint az adózás előtti pozitív eredmény összege további 20%-kal csökkenthető. Minden segítséget hálásan köszönünk!

 

1000 forintonként egy lépéssel vagyunk közelebb a közös álmunkhoz, 1500 lépés megvalósulása a cél. Leinformálhatóak vagyunk, referenciákat tudunk adni eddig végzett munkánkról. Köszönjük a segítségeteket.

Szervezet hivatalos neve:
Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás,Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Kosztyu Ádám Alapítvány

Honlap:
http://www.2004kosztyuadam.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Kosztyusok

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36-20-4346201

A szervezet címe:
3890 Sátoraljaújhely, Árpád u. 1. 1.

Tovább az adatlapra
2020-07-04
 

Nádudvari Péter
5 000 Ft
2020-07-03
 

Károlyi Erzsébet
10 000 Ft
2020-07-03
 

Anonymus
5 000 Ft
2020-07-03
 

Anonymus
2 000 Ft