Telefonhíváson keresztüli adománygyűjtés

Szeretnénk, ha tevékenységünk ismertté válna és minél többen be tudnának kapcsolódni az itt folyó munkába mind segítőként, mind segítettként.

Szociális
Telefonos adománygyűjtés

Csak Egyet Szolgálat Alapítvány

Bővebben

524 támogató
(226 hívás, 298 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600 / 59
Add meg a 59-es melléket vagy írd be a 59-t, ha sms-t küldesz.
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

Felhívjuk figyelmed, hogy a 13600 a Yettel hálózatából nem hívható, a Yettel kizárólag sms fogadást biztosít.
Telekom és Vodafone hálózatból hívással és sms-el is elérhető az adományozás.


Telefonhíváson keresztüli adománygyűjtés

524 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-59
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Gyűjtés célja

A hajléktalan nappali melegedőként működő Csak Egyet Központ szembesül azzal a ténnyel, hogy a rendelkezésre álló állami normatíva folyamatosan csökken, ezért az ellátott tevékenységek költségeit egyre inkább az Efrata Alapítványnak kell átvállalnia, hogy a színvonal, a szolgáltatások ne szűküljenek, komplex ellátást tudjunk nyújtani a tőlünk segítséget kérőknek. Az Efrata Alapítvány célkitűzései: • A hajléktalan emberek mindennapi segítése függetlenül nemzeti és etnikai hovatartozásuktól • Fedélhez jutásuk előmozdítása • Szociális, erkölcsi gondjaik keresztény szellemű megoldása • Munkalehetőség biztosítása műhelyek kialakításával A fenti céloknak megfelelően az alapítvány munkája az alábbi tevékenységekre terjed ki: - egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, - szociális tevékenység, családsegítés, időskorúak gondozása, - hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése - rehabilitációs foglalkoztatás, - munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek képzésének, foglalkoztatásának elősegítése. Tevékenysége a céloknak megfelelően kiegészíti a nappali melegedő által ellátott feladatokat: • Szociális tevékenység - Naponta meleg ebédet kap 60 fő. Sokan közöttük lakásban élnek, de helyzetükből adódóan az élelemre nagyon kevés anyagi forrásuk jut. - Élelmiszercsomagot kaphatnak olyan személyek és családok, akik éheznek, illetve hétvégén sehogyan sem tudják megoldani legalább egyszeri étkezésüket. - Gyógyszertámogatás a receptek kiváltásával történik. - Rezsitámogatás: akiknek a lakhatása veszélybe kerül, ha nem tudják kifizetni a lakbért vagy a közüzemi számláikat. „Kölcsön” vagy vissza nem térítendő támogatás formájában. A „kölcsön” jelen esetben azt jelenti, hogy a támogatásért munkát ajánlunk a kérelmezőnek, mely adott esetben hosszútávra is megoldást jelenthet neki, hiszen állandó bevételi forrást jelenthet a család költségvetésébe. Ezt a programunkat szeretnénk minél szélesebb körben nyilvánosságra hozni és alkalmazni. Úgy gondoljuk, hogy így nagyobb ösztönzést kapnak a kérelmezők a munkaerőpiacra történő beintegrálódásra és társadalmilag is nagyobb elfogadottságnak örvend az a szemlélet, hogy nem készen kapják a lehetőségeket a rászorulók, hanem tevékenyen részt vesznek helyzetük megváltoztatásában. - Útiköltség fizetése: hivatalos ügyintézés, családi kapcsolattartás érdekében - Rehabilitációs foglalkoztatás azok számára, akik a szocializációban még hátrányokkal küzdenek. Jelenleg ezeket a projektet tartjuk a legkiemeltebbnek ehhez igyekszünk megtalálni a forrásokat, támogatókat. Szeretnénk, ha tevékenységünk ismertté válna és minél többen be tudnának kapcsolódni az itt folyó munkába mind segítőként, mind segítettként.

A szervezet mellékére 2015. március 11-ig összesen 280 hívás érkezett.
A szervezet adományozási beszámolói megtekinthetők honlapjukon: 2014, 2015, 2016.

Szervezet hivatalos neve:
Csak Egyet Szolgálat Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Csak Egyet Alapítvány

Honlap:
http://www.csakegyet.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/csakegyet

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/csakegyet

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36-70-4242766

A szervezet címe:
1068 Budapest Király utca 98. /A.

Tovább az adatlapra
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

SEGÍTS LÁTHATÓVÁ VÁLNUNK!

Csak Egyet Szolgálat Alapítvány

Segíts láthatóvá és megismerhetővé tenni - EGYEDI HONLAPFEJLESZTÉSünk támogatásával - a Csak Egyet Szolgálatot és érintettjeit! Főleg azokat, akiket Budapest utcáin sokan nem vesznek észre: a Senki gyermekeit*.

106% 530.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Segíts hajléktalanjainknak Te is! Téli ruhaszettre gyűjtünk!

Csak Egyet Szolgálat Alapítvány

A téli hidegekre készülve szeretnénk sapka, sál, zokni, kesztyű szettet adni 110 rászoruló, többségében hajléktalan ellátottunknak. Ne fázzon senki! Segíts ebben Te is!

115% 558.500 Ft összegyűlt
484.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Ajándékozd meg hajléktalan vendégeinket az idei Mikulásra!

Csak Egyet Szolgálat Alapítvány

Szolgálatunk hajléktalan és rászoruló vendégeit szeretnénk vadonatúj téli és hasznos ruhadarabokkal meglepni Mikuláskor. Csatlakozol? Ajándékozd meg vendégeinket általunk te is!

109% 713.500 Ft összegyűlt
650.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Járulj hozzá rászoruló gyermekek tanévkezdéséhez!

Csak Egyet Szolgálat Alapítvány

Szolgálatunk tizenkét, általunk támogatott rászoruló gyermeket kíván anyagilag megsegíteni tanévkezdés alkalmából. Légy részese Te is a közös erőfeszítésnek, segíts általunk Te is!

82% 537.500 Ft összegyűlt
650.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Segíts Ildikónak a vízvezetékek felújításában!

Csak Egyet Szolgálat Alapítvány

Ildikónak, egy négy gyermekét egyedül nevelő édesanyának gyűjtünk, hogy felújíthassa lakásuk elöregedett, sorozatos csőtörésekkel fenyegető vízvezetékeit. Csatlakozz Te is!

135% 541.500 Ft összegyűlt
400.000 Ft-ból
Érdekel