Segítünk az akadályok leküzdésében!
(lezárult!)

Célunk a fővárosban élő mozgásukban korlátozott emberek érdekeinek érvényesítése, érdekeinek képviselete és érdekeinek védelme, a mindenki számára használható Budapest kialakítása.

Szociális
Egyszázalékos adománygyűjtés

Mozgássérültek Budapesti Egyesülete

Bővebben

Adószám:
19000321-1-41 Határidő: 2023-05-23

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése


Segítünk az akadályok leküzdésében!

Adószám:
19000321-1-41 Határidő: 2023-05-23

 • Adománygyűjtés
 • Szervezet
 • Korábbi adománygyűjtések
 • Adománygyűjtés
 • Szervezet adatai
 • Korábbi adománygyűjtések

Gyűjtés célja

Tőled csak egy kis odafigyelést kérünk, a szakértelmet, a segítséget már mi adjuk!

Mivel foglalkozunk? Elsősorban az érdekvédelmet, érdekérvényesítést helyezük az előtérbe, de számos más területen támogatjuk a sorstársainkat.

A központi irodában, az alábbiakban segítjük a mozgásfogyatékos embereket:

 • Az ügyfélszolgálatunkon jelenlétünkkel biztosítjuk a személyre szabott információ nyújtást minden hozzánk forduló részére. Különböző segédeszközöket kölcsönzünk azok számára, akiknek csak átmenetileg van szükségük segédeszközre, (pl. kerekesszékre, stb.)
 • Egyesületünk a fogyatékos emberek társadalmi aktivitását elősegítő személyi segítségnyújtást, speciális szállító szolgáltatást és információnyújtást biztosító Támogató Szolgálatot működtet 2006. óta. A Támogatószolgálat speciális autóbusszal, felkészült gépkocsivezetőkkel, (lépcsőn-járóval) áll a rászorulók rendelkezésére. A személyi segítők készséggel látják el a fogyatékos embereket.
 • A mozgásfogyatékos emberek kórház kiváltó kezelését Egyesületünk 2005. óta Otthoni Szakápoló szolgálata révén biztosítja. Az Otthonápolás munkatársai jól képzett ápolók, gyógytornászok, akik szakszerűen látják el a jogszabályban meghatározott feltételek szerinti, szerződött sorstársakat.
 • Szemléletformáló előadásokat tartunk minden korosztály számára, akár iskolában, akár munkahelyen.
 • Az egyetemes tervezés elve alapján, akadálymentesítő szakmérnökök segítségével tevékenykedünk a teljes akadály-mentesítés érdekében. Célunk, hogy az összes fogyatékossági kategóriába (pl. látás-, hallássérült, stb.) tartozó ember az egyenlő esélyek megteremtésével önállóan élhessen teljes életet.
 • Az Albertirsai üdülőházunkban kedvezményes áron lehet nyaralni és igénybe venni a kifejezetten mozgásszervi betegségekre jótékony hatású gyógyvizű strand szolgáltatásait.

Nagyon aktív, emberközeli a kerületi szervezetek munkája. A kerületi vezetők foglalkoznak közvetlenül az egyes kerületekben élő sérült emberek gondjaival, problémáival, küzdenek a  hátrányos megkülönböztetés, a kirekesztettség ellen, nagy súlyt helyeznek a közösségformálásra, (pl. programok, kirándulások szervezésével) a helyi érdekképviseletre, valamint segítik a helyi önkormányzati vezetés munkáját.

 

Szervezet hivatalos neve:
Mozgássérültek Budapesti Egyesülete

Szervezet rövid neve:
MBE

Honlap:
http://www.mbeinfo.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mozgasserultekbudapestiegyesulete

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36-1-349-8172

A szervezet címe:
1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 43.

Tovább az adatlapra
Egyéb
Bankkártyás
adománygyűjtés

Mozgássérültek Budapesti Egyesülete

Mozgássérültek Budapesti Egyesülete

Feltöltés alatt!


Adománygyűjtés indult: 2017.11.17.
Összeg: 5.000 Ft
Támogatók száma: 1
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Segíts, hogy rendelkezésre állhassunk!

Mozgássérültek Budapesti Egyesülete

A magas rezsiköltségek miatt kérünk, támogasd segítő tevékenységünk fenntartását, hogy mi is segíthessünk mozgáskorlátozott társaink problémáinak megoldásában!

53% 269.016 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel