Segítse adója 1%-ával a komplex pszichoterápiás ellátást!
(lezárult!)

Segítségével sokoldalú ellátáshoz jutnak a pszichiátriai problémákkal küzdő fiatalok és felnőttek a hosszú idegi tartó gyógyulás folyamatában.

Egészségügy
Egyszázalékos adománygyűjtés

Segély Helyett Esély Alapítvány

Bővebben

Adószám:
18007679-1-43 Határidő: 2022-05-22

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése


Segítse adója 1%-ával a komplex pszichoterápiás ellátást!

Adószám:
18007679-1-43 Határidő: 2022-05-22

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Gyűjtés célja

Alapítványunk, közhasznú civil szervezetként egy kórház - a Thalassa Ház Pszichoterápiás és Pszichiátriai Rehabilitációs Intézet - és további két szociális intézmény (Tisztás Szenvedélybetegek Rehabilitációs Intézménye és Móló Támogatott Lakhatás pszichiátriai betegeknek) fenntartója, működtetője. Hazánkban egyedülálló módon, terápiás közösségi keretek között, komplex pszichoterápiás és pszichiátriai rehabilitációs ellátást nyújtunk az egész országból érkező betegek számára.

A hozzánk fordulók különböző pszichés és mentális zavarokkal küzdő fiatalok és felnőttek, akiknek nehézséget jelent megbirkózni a problémáikkal, de szeretnének változtatni aktuális állapotukon, élethelyzetükön, ezért önként vállalják az általunk kínált komplex pszicho-, szocioterápiás programot. Pszichiátriai problémáik mögött gyakran gyermekkori bántások, családi krízisek, negatív érzelmek általi elárasztottság érzés, szorongás, útvesztés, izoláció, vagy akár különböző önromboló magatartások bontakoznak ki.

Intézményeink állami feladatot látnak el, de az állami finanszírozásból származó bevételek nem nyújtanak kellő fedezetet a kibővített rehabilitációs terápiás elemekhez, a stabil működésünkhöz, a megfelelő számú és szakképzettségű munkatárs alkalmazásához, valamint  a megfelelő intézményi környezethez. Mindezen feltételek az alapszolgáltatáshoz képest többletet nyújtanak, és 18 éves tapasztalataink alapján a legjobban szolgálják betegeink gyógyulását.

A felajánlott adományok nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak az eszközök, berendezések, bútorok megvásárlásához, a betegdokumentációhoz szükséges IT háttérhez, a gyógyító környezetet adó kert gondozásához, az épületek műszaki állapotának fenntartásához, a portaszolgálat fenntartásához, a nonverbális terápiák, a pszichodráma csoportok biztosításához, továbbá a szakmai továbbképzésekhez és a hazai és nemzetközi minőségbiztosításhoz.

A támogatásokkal elérhetőbbé válik pácienseink számára a várható minél kiegyensúlyozottabb életvitel és a kompetens részvétel a társadalomban!

Szervezet hivatalos neve:
Segély Helyett Esély Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Thalassa Ház

Honlap:
http://www.thalassahaz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Thalassahaz

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 12268433

A szervezet címe:
1223 Budapest, Jókai utca 21-23.

Tovább az adatlapra
Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Támogasd terápiás közösségünket!

Segély Helyett Esély Alapítvány

Segíts, hogy gyógyíthassuk a pszichés zavarokkal küzdő betegeket, akik nem tudnak egyedül megbirkózni mentális problémáikkal, pedig szeretnének változtatni jelen élethelyzetükön.

102% 922.000 Ft összegyűlt
900.000 Ft-ból
Érdekel