Ezúton tájékoztatjuk, hogy 22-én 10 és 12 óra között tervezett karbantartási munkálatok lesznek, így az oldal ideiglenesen nem lesz elérhető.


Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulásához nélkülözhetetlen fertőtlenítő, tisztító eszközök, un. steril csomagokat biztosítása, a családok anyagi támogatás a gyógyuláshoz vezető úton.

Egészségügy
Telefonos adománygyűjtés

Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Bővebben

129272 támogató
(56415 hívás, 72857 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600-71
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

129272 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-71
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Gyűjtés célja

Az alapítvány 1999-ben azzal a céllal jött létre, hogy támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket és családjukat, valamint az őket gyógyító centrumokat, a gyógyítást, rehabilitációt végző szakemberek munkáját.

Egyedülálló módon a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány a gyermek-hematológiai centrumokban kezelt leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulásához nélkülözhetetlen fertőtlenítő, tisztító eszközöket, un. steril csomagokat biztosít a csontvelő transzplantáción átesett leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulásához.

 13600-as Telefonos adománygyűjtő szolgáltatás hívásával, a 71-es kód alatt, ezeknek a sterilcsomagoknak az összeállításához járulhatnak hozzá 500 forinttal a támogatók.

Rendszeresen juttatjuk el a budapesti Szent László Kórház Csontvelő-transzplantációs Osztályára, illetve a miskolci GYEK Csontvelő-transzplantációs Osztályára azokat a csomagokat, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy ilyen beavatkozás után a kis betegek szülei biztosítani tudják számukra a mielőbbi gyógyulás feltételeit. Egy-egy ilyen részükre átadott nagy értékű csomag minden olyan a szakorvosok által javasolt (fertőtlenítő-tisztítószereket, egyszer használatos eszközöket) tartalmaz, amely az otthoni steril körülmények biztosításához szükséges, amelyek segítik a kórházban hosszú időt eltöltő beteg gyermekeket, szüleiket és testvéreiket.

Az alapítvány országosan segíti a gyermek-hematológiai centrumokat és a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket nevelő családokat, így az Ön támogatása eljut az ország minden régiójába.

Egy ilyen hosszú lefolyású betegség jelentősen átalakítja nem csak a beteg, hanem környezetének, családjának életét is. A teljes gyógyítási protokoll akár 5 évbe is beletelhet. Ez idő alatt az alapítvány folyamatosan tartja a kapcsolatot és támogatja a családot segélyezés formájában. Ezt a támogatási formát kiemelt fontossággal kezeljük, melynek biztosításához szükséges, hogy minél szélesebb körben felhívjuk a figyelmet az adományozás és az összefogás fontosságára. A telefonos adományozásnak (13600/71) köszönhetően tudjuk felhívni a társadalom figyelmét a hiányosságokra és azok pótlásának szükségére, a betegséggel küzdő gyermekekre, az adó 1% felajánlás fontosságára (intenzív facebook, google és 1%-os kampány).

Így biztosítjuk a beteg gyermekeket nevelő családok számára, a szociális segélyt, hogy a beteg gyermekük részére minél jobb gyógyulási körülményeket biztosítsanak.

Köszönjük hívásukat!


A szervezet adományozási beszámolói megtekinthetők honlapjukon: 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018

Szervezet hivatalos neve:
Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Honlap:
http://www.remenyalapitvany.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/veledvagyok

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/adrienn870527

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36-30-3849703

A szervezet címe:
4032 Debrecen, Cívis u. 5. III/28.

Tovább az adatlapra
Egészségügy
Egyszázalékos
adománygyűjtés

NE HAGYJA VESZNI ADÓJA 1%-ÁT! Adószámunk 18557071-1-09

Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Az adományoknak és az 1%-os felajánlásoknak köszönhetően, országos hatókörrel segítjük a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket, családjaikat, valamint az őket gyógyító gyermek-hematológiai centrumokat.


Lezárult:
2018-05-30.
Adószám:
Érdekel