Nélküled nincsenek fontos sztorik! Támogasd az atlatszo.hu-t

Az atlatszo.hu oknyomozó portál tartalmai ingyen elérhetőek és szabadon felhasználhatóak. Adományoddal ahhoz járulsz hozzá, hogy tartalmaink minél több emberhez eljussanak.

Jogvédelem
Bankkártyás adománygyűjtés

Átlátszónet Alapítvány

Bővebben


Adománygyűjtés indult: 2021.11.22.

Támogatom

Nélküled nincsenek fontos sztorik! Támogasd az atlatszo.hu-t

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai

Gyűjtés célja

Az Átlátszónet Alapítvány, az atlatszo.hu-val közösen, a kezdetek óta elkötelezett támogatója a társadalmi igazságosság, a demokrácia és a fenntartható fejlődés érvényesülésének, a tényfeltáró újságírás és a civil aktivizmus eszköztárával operálva kívánja elősegíteni a tisztánlátást a közpénzek felhasználásával, a közvagyon sorsával kapcsolatos kérdésekben.

Az atlatszo.hu oknyomozóportált üzemeltet, közérdekű bejelentéseket fogad, közérdekű adatokat igényel és publikál, oknyomozó riportokat készít, üzemelteti – többek között – a KiMitTud adatigénylő portált, és ha szükséges, bírósághoz is fordul a közérdekű adatok nyilvánosságának kikényszerítése érdekében. 

Az Átlátszónet Alapítvány támogatásával az atlatszo.hu folyamatos működését, a tartalmak szabadon elérhetőségéhez járulsz hozzá. Ahhoz, hogy a közpénzek sorsa mindenki számára megismerhető legyen, ne csak egy szűk kör, a fizetőképes olvasó tudjon róla. Ezzel hozzájárulsz egy átláthatóbb társadalom és a független sajtó működéséhez is.

Szervezet hivatalos neve:
Átlátszónet Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Átlátszónet Alapítvány

Honlap:
https://atlatszonet.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/AtlatszonetAlapitvany/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/c/Atlatszovideo

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 12478143

A szervezet címe:
1084 Budapest Déri Miksa utca 10. 1. em. 10. ajtó

Tovább az adatlapra