NEKED 1%, NEKÜNK EGY MÁSIK ÚT
(lezárult!)

Az EMÚ-ban eltérő fejlődésű gyermekeket nevelő családok útkeresését támogathatod. Hozzájárulhatsz harmonikusabb alkalmazkodásukhoz, társadalmi integrációjuk sikeréhez. Segíts, hogy legyen Egy Másik Út!

Oktatás
Egyszázalékos adománygyűjtés

Egy Másik Út Alapítvány

Bővebben

Adószám:
18521085-1-02 Határidő: 2020-05-20

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

Oldalunkon egész évben támogathatod a szervezetet munkáját!
Rendszeres támogató leszek!

NEKED 1%, NEKÜNK EGY MÁSIK ÚT

Adószám:
18521085-1-02 Határidő: 2020-05-20

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Gyűjtés célja

Az Egy Másik Út Alapítványnál (EMÚ) sokszínű terápiás ellátást, és a segítségnyújtás egyéb formáit kínáljuk a hozzánk forduló (zömében autizmusban érintett) gyermekek és családjaik számára. Segítségünk fókuszában a család egésze áll. Személyre és a család egyéni lehetőségeire szabott támogatást igyekszünk nyújtani a nehézségek megoldásához, a minél sikeresebb működéshez. Munkánk során a családon túl a gyermekek intézményi környezetével, pedagógusaikkal is folyamatos együttműködésre törekszünk, segítjük a felek közti kommunikációt.

Működésünket egyelőre szülői hozzájárulásokból tudjuk fenntartani. A stabil működéshez terapeutáink munkáján túl nélkülözhetetlenek az olyan háttértevékenységet végző munkatársak (adminisztráció, gazdasági ügyek), akiknek bérét a bevételeinkből nehezen tudjuk kigazdálkodni. 

Bérelt ingatlanunk a belvárosban található a jobb megközelíthetőség érdekében, fenntartási költségei jelentősek. Itt fogadjuk a gyermekeket egyéni, és csoportos foglalkozásokon, itt zajlanak a szülői konzultációk.

Infrastruktúránk is folyamatos fejlesztésre szorul: játékaink, fejlesztő eszközeink, bútoraink gyors ütemben használódnak el. Ezek megújításához is szívesen fogadunk felajánlásokat. 

Szeretnénk továbbá minél szélesebb körben elérhetővé tenni a szolgáltatásainkat, hogy a hátrányos helyzetű családok számára is tudjunk kedvezőbb feltételekkel ellátást nyújtani.

Adód 1%-ával segítheted szervezetünk kiegyensúlyozottabb, stabilabban működését, hogy több kapacitás maradjon az érdemi terápiás munkára, és a családok ellátása folyamatos és zavartalan lehessen.

Bővebb információ az EMÚ-ról: https://egymasikut.hu/

Szervezet hivatalos neve:
Egy Másik Út Alapítvány

Szervezet rövid neve:
EMÚ

Honlap:
https://egymasikut.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Egy-M%C3%A1sik-%C3%9At-148119388580898/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 709451132

A szervezet címe:
7634 Pécs, Muskátli utca 12

Tovább az adatlapra
Oktatás
Bankkártyás
adománygyűjtés

Legyen Egy Másik Út!

EMÚ

Alapítványunkat is kritikusan érintette a koronavírus-válság. Segíts, hogy a járványkrízis elmúlta után is folytathassuk az eltérő fejlődésű (főleg autizmusban érintett) gyermekek, és családjaik támogatását.


Adománygyűjtés indult: 2020.06.08.
Összeg: 851.500 Ft
Támogatók száma: 52
Érdekel Támogatom
Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

SZEPTEMBERBEN KINYITUNK!

Egy Másik Út Alapítvány

Segíts, hogy megújult környezetben folytathassuk az autizmusban érintett gyermekek támogatását! A válság miatti kényszerpihenő után felújítással készülünk az újraindításra.

100% 300.000 Ft összegyűlt
300.000 Ft-ból
Érdekel
Oktatás
Egyszázalékos
adománygyűjtés

LEHET 1%-BAN KÖZÖS TÉMÁNK?

Egy Másik Út Alapítvány

Adód 1%-ával a hozzánk járó autista gyermekek számára a világ épp egy picivel érthetőbb, befogadóbb, és kevésbé félelmetes lehet, ahol van esélyük az önállóságra.


Lezárult:
2021-05-22.
Adószám:
Érdekel