Logikusakk Oktatási Kulturális és Sport Közhasznú Egyesület
(lezárult!)

Kérjük, támogasd munkánkat, szolgáltatásaink biztosítását, az adó 1% felajánlásával hogy minél több nehéz helyzetű családnak  és tehetséges gyermeknek tudjuk segíteni .

Oktatás
Egyszázalékos adománygyűjtés

Logikusakk Kulturális és Sportegyesület Kalocsa

Bővebben

Adószám:
18363436-1-03 Határidő: 2021-05-22

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése


Logikusakk Oktatási Kulturális és Sport Közhasznú Egyesület

Adószám:
18363436-1-03 Határidő: 2021-05-22

  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet adatai

Gyűjtés célja

Az 1% felajánlásból származó összeget szolgáltatásaink folyamatos biztosítására használjuk fel. A pandémia miatt sajnos nagyon sok velünk kapcsolatban álló család rendkívül rossz helyzetbe került, őket továbbra is tartós élelmiszer csomagokkal, higiéniai termékekkel segítjük. Egyesületünkkel kapcsolatban álló iskoláskorú gyermeknek a tanuláshoz szükséges eszközök biztosításával nyújtunk támogatást az oktatásban való sikeres részvételhez. Céges- és magánfelajánlásokból idén több nehéz helyzetű iskolás gyermeknek tudtunk segítséget nyújtani számítógép adományozásával és számos fiatalt pedig egyéb eszköz biztosításával segítettünk (mobiltelefon, pendrive, stb.) Folyamatosan kapcsolatban állunk hajléktalan/lakhatási nehézségekkel küzdő ügyfeleinkkel, számukra komplex segítséget próbálunk biztosítani. Az egyesületünk 2010-től normatív támogatás nélkül az V. és a VII. kerületben lát el utcai gondozó szolgálati feladatot, szakképzett munkatárs irányításával – közép-és felsőoktatásban tanuló önkéntesekkel. 60-70 személy gondozása, szociális ügyeik intézése folyamatos.

Hajléktalan emberek számára speciális komplex programot szervezünk. Melynek célja, hogy az összehangolt multidiszciplináris segítő munkával és az egyén énerejének mozgósításával képessé váljon hátrányos helyzetének felismerésére. Ezt követően pedig sikeresen tudja tartós lakhatási, nyílt munkaerőpiaci helyzetét rendezni.

 

Sajnos - ahogy azt a korábbiakban is leírtuk - számos korábbi lakhatási támogatott egyén, és család került a pandémia miatt újra lakhatási veszélyheyzetbe. Célunk, hogy őket támogassuk abban, hogy ne veszítsék el újra a pandémia előtt biztosnak tűnő lakhatási lehetőségüket. Ehhez - amennyiben forrásaink lehetővé teszik, segítünk az elmaradt lakbér és munkásszálló számla kiegyenlítésében a lakhatási krízishelyzetben, mivel tudjuk, hogy a lakhatás újabb elvesztése jelentős visszaesést, családok esetében beláthatatlan hátrányoskat eredményezne egzisztenciális helyzetükben. 

Szociális információs és tanácsadó irodánk működése a vírushelyzet alatt egyrészt telefonon és más online színtereken történik, de amely ügyekben szükséges a személyes megjelenés, abban az esetben a lehető legnagyobb elővigyázatosságok mellett ezt is biztosítjuk. Amennyiben a helyzet úgy kívánja szociális munkásaink személyesen keresik fel ügyfeleinket, illetve irodánkban szigorú higiéniai szabályok mellett a személyes ügyfélfogadás is működik. Az Egyesület szociális munkásai segítséget nyújtanak különböző ellátások igénylésében, iratpótlásban, tájékoztatást nyújtanak az ügyfeleinket megillető jogokról, illetve szociális információkkal látják el a segítségért hozzánk fordulókat.

Idén augusztusában fogjuk megvalósítani XXVII. Kiút Habuilitáló- Szocializáló Táborunkat halmozottan hátrányos helyzetű gyermemek részére. 

Ezen szolgáltatásaink és céljaink további biztosításához gyűjtjük az 1% felajánlásokat, kérjük, támogassa/támogasd munkánkat, mert úgy érezzük, hogy ezen tevékenységeinkre a továbbiakban is szükség van!

2021-04-03
Beszámoló

A Logikusakk Oktatási Kulturális és Sport Közhasznú Egyesület 2019. számviteli beszámolója

2019. évre érvényes számviteli beszámolója

Csatolmány megnyitása

Szervezet hivatalos neve:
Logikusakk Kulturális és Sportegyesület Kalocsa

Szervezet rövid neve:
Logikusakk Oktatási Kulturális és Sport Közhasznú Egyesület

Honlap:
http://www.logikusakk.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/logikusak

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCyP_9oX1tjLblV1nJRaHyJw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
06303729626

A szervezet címe:
6300 Kalocsa, Budai-Nagy Antal utca 25.

Tovább az adatlapra