Konfliktuskezelés, roma integráció, oktatás - segíts te is!

Óvodáknak, iskoláknak, hátrányos helyzetű roma közösségeknek segítünk módszereinkkel - most te is tehetsz egy élhetőbb társdalomért! Támogasd programjainkat!

Szociális
Bankkártyás adománygyűjtés

Partners For Democratic Change Hungary Partners Hungary Alapítvány

Bővebben

Összeg:
13.000 Ft 3 támogató közreműködésével
Adománygyűjtés indult: 2021.09.24.

Támogatom

Konfliktuskezelés, roma integráció, oktatás - segíts te is!

Összeg:
13.000 Ft 3 támogató közreműködésével

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Támogatások
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Támogatások

Gyűjtés célja

1994 óta dolgozunk azon, hogy a konfliktuskezelés korszerű módszerei elterjedjenek Magyarországon. A mediáció, az interkulturális mediáció, a resztoratív gyakorlatok és a Lépésről Lépésre gyermekközpontú pedagógia módszereivel támogatunk roma közösségeket és óvodai-iskolai szakembereket - kiemelt figyelemmel a hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozó szakemberekre. Alapítványunk működteti a REYN: Roma Early Years Network-öt, amely 800+ gyerekekkel és családokkal foglalkozó szakembernek nyújt szakmai támogatást és közösséget. Előadásaink, továbbképzéseink ezen szakemberek szükségleteire, kihívásaira adnak naprakész, praktikus tudást. Segíts Te is, hogy a gyerekekkel dolgozó szakemberek képesek legyenek megteremteni a gyerekek optimális fejlődéséhez szükséges feltételeket! Minden gyerek, származásától és családi, társadalmi hátterétől függetlenül megérdemli, hogy megkapja azt a támogatást a körülötte élő felnőttektől, amelyek segítségével leküzdheti azokat a hátrányokat, amelyekkel önhibáján kívül indult.

 

Hogyan segítesz, ha minket támogatsz?

Támogatásoddal megvalósulhat, hogy:

  • A bölcsődei, óvodai, iskolai és gyermekvédelmi szakemberek részt vehessenek akkreditált módszertani továbbképzéseinken, melyek segítségével hatékonyan kezelhetik az előforduló konfliktusokat, agressziót, bullyingot, mintát adva ezzel a felnövekvő generációnak. 
  • A bölcsődei, óvodai, iskolai közösségek számára pro bono nyújthassunk mediációs és resztoratív szolgáltatást a felmerülő konfliktusos és bántalmazásos helyzetek kezelésére.
  • A roma közösségek, ahol az interkulturális mediáció módszertanával dolgozunk, folyamatos támogatást kaphatnak, hogy a hátrányos helyzetű településeken élő közösségek házipénztára sose legyen üres, és így folyamatosan tehessenek magukért. Segítségeddel működtethetik a közösségi mosodát, foglalkoztató füzeteket, papír-írószert, könyveket, tisztítószereket, tisztálkodási szereket, vitaminokat vásárolhatnak a rászoruló családoknak.
  • Kutatásunk szerint, a pandémia alatt a hátrányos helyzetű gyerekek egy ötöde esett ki a digitális oktatásból. Ennek ellesúlyozására tableteket, okostelefonokat, számítógépeket gyűjtöttünk Nyírbátorban, Csobánkán és Nagydoboson élő családoknak, és képzést tartottunk a Zoom, a Microsoft Teams, az e-mailes felületek és az e-Kréta kezeléséről. 25 családnak segítettünk, de további családok kérik a segítségünket. Most te is tehetsz azért, hogy több gyerek kaphasson minőségi oktatást, korrepetálást és behozza a tavalyi lemaradást, illetve felkészülten érje őket egy esetleges újabb iskolabezárás.

 

Szervezet hivatalos neve:
Partners For Democratic Change Hungary Partners Hungary Alapítvány

Honlap:
https://partnershungary.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/PartnersHungary

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/partnershungary

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 709446196

A szervezet címe:
1072 Budapest, Rákóczi út 22. 4 em. 24

Tovább az adatlapra
2021-10-18
 

Anonymus
5 000 Ft
2021-10-12
 

Anonymus
5 000 Ft
2021-09-29
 

Anonymus
3 000 Ft