Idén adománygyűjtéssel ünnepeljük a Zsidó Új Évet!
(lezárult!)

Ez az elmélyülés és a jövőbe tekintés időszaka. Ilyenkor a közösségre is mint életünk fontos tényezőjére tekintünk. Jó alkalom ez arra, hogy a Jaffe Családsegítő nélkülöző gyermekeinek támogatást gyűjtsünk.

Szociális
Telefonos adománygyűjtés

Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány

Bővebben

264 támogató
(217 hívás, 47 sms)


Idén adománygyűjtéssel ünnepeljük a Zsidó Új Évet!

264 támogató közreműködésével

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet

Gyűjtés célja

Szociális támogatásra: 1991 óta az alapítvány partnereivel karöltve több mint 100 000 embernek nyújtott segítséget (kiemelten: Holokauszt Túlélők program, Jaffe Zsidó Családsegítő, Narancsliget Adományközpont). Az időseknél cél, hogy amíg lehetséges, saját otthonuk nyugalmában élhessék napjaikat, a nehéz helyzetben élő, gyermekes családoknál a naprakész segítség javít sokat a családok életkörülményein.

Közösségépítésre: Alapítványunk egyik legfontosabb küldetése a hazai zsidó közösségi élet tartalommal való megtöltése, a zsidó és nem zsidó közönség megismertetése a zsidó kultúra és hagyományok rendszerével (Bálint Ház, Judafest, ZSIFI).

Egészségmegőrző tevékenységre: Az alapítvány tevékenysége nem korlátozódik a zsidó közösségek szolgálatára. A zsidó hagyományban a „tikkun olam”, a világ jobbá tételére való törekvés minden zsidó ember erkölcsi kötelessége. Női Egészségmegőrző programunk ebben a szellemben a leszakadó régiókban élő nőknek nyújt felvilágosítást és egészségügyi szűréseket.

Honlap: www.mazs.hu

Szervezet hivatalos neve:
Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány

Szervezet rövid neve:
MAZS Alapítvány

Honlap:
http://www.mazs.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/MAZS.Alapitvany/

Youtube oldal:
https://youtu.be/kig-Vul4xaQ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 18889400

A szervezet címe:
1075 Budapest, Síp 12.

Tovább az adatlapra