Állatbarát Alapítvány

Minden megmentett élet, minden új esély a TE érdemed is egyben. Amikor egy sérült, beteg vagy rettegő állatból gyönyörű, magabiztos és BOLDOG családtag válik, az közös sikerünk!

Állatvédelem
Telefonos adománygyűjtés

Állatbarát Alapítvány

Bővebben

4482 támogató
(2512 hívás, 1970 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600-32
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

Állatbarát Alapítvány

4482 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-32
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai

Gyűjtés célja

28 küzdelmekkel, örömmel, könnyekkel teli év, több, mint 10000 befogadott és örökbe adott kutya és macska. Értük vagyunk, értük dolgozunk, értük élünk, és mindez kizárólag a Ti segítségetekkel valósulhatott meg. Veletek, Miattatok, akik segítettek abban, hogy ez a menhely létezhessen, és így működhessen. Nem lehetünk Nektek elég hálásak, Nélkületek ez nem menne.

Alapítványunk az év 365 napján végez állatmentő tevékenységet Szabolcs-Szatmár-Bereg megye teljes területén. A beérkezők többsége sérült, baleset vagy állatkínzás áldozata,vagy a gondozatlanságból adódó betegséggel küzd. Kezelésük rendkívül hosszadalmas és gyógyszerigényes, ha pedig megmentésük műtéti úton történik egy-egy állat kórházi számlája több százezer forintra is rúghat.

Állatotthonunk lakói oltottak, chippel ellátottak és ivartalanok. Rendszeresen parazitamentesítésen esnek át, folyamatosan védjük őket a számukra veszélyes kártevőktől, évente szívféreg-szűrést végzünk.

Éppen ezért a telefonos adománygyűjtő vonalon első sorban az általunk mentett sérült - bántalmazott, balesetet szenvedett, brutális körülmények között tartott - állatok gyógykezelésének, esetleges műtétének költségeire szeretnénk támogatókat találni.

Hálásan köszönünk minden eddigi, és ezutáni támogatást Nektek.

 

Szervezet hivatalos neve:
Állatbarát Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Állatbarát Alapítvány

Honlap:
http://www.allatbarat.com

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pages/Állatbarát-Alapítvány/174090352614344

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 205501788

A szervezet címe:
4400 Nyíregyháza, Csatorna utca 2.

Tovább az adatlapra