Adjunk esélyt a hátrányos helyzetű gyerekeknek

Adód egy százalékának felajánlásával lehetővé teszed, hogy komplex esélyteremtő munkánkat kiegyensúlyozottan, hatékonyan tudjuk végezni.

Oktatás
Egyszázalékos adománygyűjtés

Élménylelő Ifjúsági Egyesület

Bővebben

Adószám:
18337725-1-02 Határidő: 2024-05-20

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

Oldalunkon egész évben támogathatod a szervezetet munkáját!
Rendszeres támogató leszek!

Adjunk esélyt a hátrányos helyzetű gyerekeknek

Adószám:
18337725-1-02 Határidő: 2024-05-20

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések

Gyűjtés célja

Adód egy százalékának felajánlásával most Te is segíthetsz, hogy esélyteremtő munkánakt kiegyensúlyozottabbá, fenntartásunkat könnyebbé és kiszámíthatóbb tudjuk tenni!

Egyesületünk 14 éve tevékenykedik az oktatási esélyegyenlőség területén és támogat olyan gyermekeket, akik hátrányból indulnak az oktatási rendszerben. Támogató, közösségszervező munkánk során a demokrácia alapértékeit, az ön- és érdekérvényesítés tudását adjuk át az általunk támogatott gyerekeknek és családjaiknak. 

Az Élmény Tár egy esélyteremtő közösségi tér, amelyet az Élménylelő Ifjúsági Egyesület tart fenn. Alulról építkező, kicsi, helyi szervezetként kiemelten fontosak számunkra az olyan bevételi lehetőségek, mint az adó 1% felajánlások. Szervezetünk minden évben rengeteg programot tud megvalósítani ezekből a bevételekből és, ha idén növelni is tudnánk az eddig 1 millió forintos bevételi összeget, akkor végre a stabilitási alapunkba is tudnánk ebből félretenni. 

2010 óta folyamatos működtetjük esélyteremtő közösségi terünket, mikörzben semmilyen központi vagy állandó támogatást nem igényélünk. Úgy gondoljuk, hogy az önfenntartás a legjobb út, mert így szabadon, a saját belátásunk és jóérzésünk szerint működtethetjük az Élmény Tárat. Ennek érdekében folyamatos feljesztjük képességeinket, szervezetünket és szervezeti/fenntartási stratégiánkat. A bevételeinket is tudatosan tervezzük meg, melyek jelenleg 60%-ban pályázati forrásokból, 40 %-ban pedig vállalti és magán adományokból, valamint szolgáltatási bevételekből tevődnek össze. Ebbe a 40 százalékba számítjuk az adó felajánlásokat is. Célunk, hogy ezt az arányt megfordítsuk, így kiszámíthaóbbá tegyük hosszútávú fenntartásunkat. 

Az adó 1% felajánlásokat az elmúlt években szabadidős programok megvalósítására - beleértve az utaztatást is-, valamint a egy részmunkaidő kolléga bérérnek egy részére tudtuk fordítani. Ha ebben az évben nekünk ajánlod fel a személyi jövedelemadód 1%-át, akkor nem csak több szemléletformáló élményt fogunk tudni nyújtani a hozzánk járó hátrányos helyzetű gyerekeknek, de abban is segítesz, hogy több jó ember tudja mentorálni ezeket a gyerkőcöket nap, mint nap :)

Szervezet hivatalos neve:
Élménylelő Ifjúsági Egyesület

Szervezet rövid neve:
Élménylelő

Honlap:
http://www.elmenytartanoda.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/MenedekPecs

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UC7Nl_M56SLODS4R-QnMQpgg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 308309840

A szervezet címe:
7625 Pécs, Szikla utca 4.

Tovább az adatlapra
Oktatás
Bankkártyás
adománygyűjtés

Élmény Tár, esélyteremtő közösségi tér

Élménylelő

Te is segíthetsz fenntartani alulról szerveződő gyermekbirodalmunkat, ahol azért dolgozunk, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek is minőségi oktatást, valódi esélyeket kaphassanak!


Adománygyűjtés indult: 2024.03.18.
Összeg: 107.500 Ft
Támogatók száma: 17
Érdekel Támogatom