A GYEPMESTERI TELEPEKEN SZENVEDŐ ÁLLATOK ÉLETÉNEK JAVÍTÁSA

A gyepmesteri és ebrendészeti telepeken a kimenekítésre és jobb életre várakozó állatok szenvedésein szeretnénk enyhíteni és életkörülményein javítani.

Állatvédelem
Bankkártyás adománygyűjtés

PCAS-Pets' Care Állatmentő- és Környezetvédő Egyesület

Bővebben


Adománygyűjtés indult: 2023.11.07.

Támogatom

A GYEPMESTERI TELEPEKEN SZENVEDŐ ÁLLATOK ÉLETÉNEK JAVÍTÁSA

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai

Gyűjtés célja

A gyepmesteri és ebrendészeti telepeken a kimenekítésre és jobb életre várakozó állatok szenvedésein szeretnénk enyhíteni több módon is:

1.A telepeken várakozó kutyák táplálásával
A kutyák általában nem kapnak megfelelő tápértékű élelmet, ezért főleg a téli időben nagyon leromlik az állapotuk, lesoványodnak, fogékonyabbak lesznek a betegségekre.Ha minden kutyát megfelelő táppal szeretnénk ellátni, az nagyságrendileg havont 5 tonna eledelt jelent,amelyet sem saját forrásból, sem pályázatok útján nem tudunk teljes egészében finanszírozni.

2.Sérült, balesetet szenvedett kutyák orvosi költségeinek finanszírozásával
Sok a balesetes kutya, akik élete sokszor kizárólag attól függ, hogy mi eljuttatjuk-e őket az orvoshoz, hogy megfelelő ellátást kapjanak. Egy átlagos orvosi vizsgálat 15.000 ft és a műtéteket is 100-150.000 Ft alatt már nem végeznek a kórházakban. Szó szerint életek múlnak azon, hogy el tudjuk-e juttatni ezeket a rászoruló állatokat az állatorvoshoz, amelynek költségeit sem saját forrásból, sem pályázatok útján nem tudunk teljes egészében finanszírozni.

3.Mentési költségek finanszírozásával
Jelenleg 9 begyűjtőhelyről (gyepmesteri telepről) mentünk és havonta minimum 4.000 km-t vezetünk a mentett állatokkal. A mentési helyszínről a menhelyekre, a gyepmesteri telepekről orvoshoz, netán a szerencsésebbeket befogadó szervezetekhez szállítás is komoly logisztikai feladatokat jelent.

4.A meglévő menhely állatainak ellátásával
Felelősek vagyunk a már oltalmunkba vett mentett állatok ellátásáért! A jól táplált, oltott ivartalanított és rehabilitált kutyák gazdásítása egyszerűbb, mint a telepekről kiszabadított beteg, testi és lelki sérült, alultáplált, oltatlan kutyák örökbeadása. A menhelyen elhelyezett kutyák mihamarabbi gazdásítása újabb helyeket biztosít a gyepmesteri telepeken várakozó és szenvedő kutyák kiszabadítására.

Segíts, hogy együtt esélyt adjunk az esélyteleneknek! Adományozz! Akár pár ezer forint is számít!

A legnagyobb segítség a rendszeres támogatás, mert kiszámíthatóvá, tervezhetővé teszi az állatok ellátását! Havi 1000 - 2000 forint rendszeres támogatás az életet jelenti!

Szervezet hivatalos neve:
PCAS-Pets' Care Állatmentő- és Környezetvédő Egyesület

Szervezet rövid neve:
PCAS Állatmentő Egyesület

Honlap:
http://www.pcas.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/pages/PCAS-%C3%81llatment%C3%A9s/142881845755779

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/pcasdogrescue21

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 709443488

A szervezet címe:
4400 Nyíregyháza, Krúdy Gyula utca 42/B.

Tovább az adatlapra