Zoom-Barátok Egyesület

Legyél több a világban!

Otthon teremtése a szorosabb kapcsolatok, barátságok kialakításának helyszínéül. Területi, országos és nemzetközi megmozgató programok, kulturális, családi programok, önálló programok szervezése, rendezése, lebonyolítása

Adószám:
18645149-1-18

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Zoom-Barátok Egyesület

Szervezet adószáma:
18645149-1-18

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10404728-50526777-86781005

Közhasznú jogállás:
nem

A szervezet telefonszáma:
+36-30-3476884

A szervezet címe:
9900 Körmend Alkotás utca 1. fsz. 2.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:
A Zoom-barátok Egyesület célja a közösségi élet felpezsdítése. Mindezt különböző programok, eseményeken keresztül. A tánc megszerettetése mellett fellépéseket is vállalunk táncprodukcióval (zumba). A közösség összetartó szerepe nagyon fontos az egyesület életében. Ennek érdekében több kirándulást, rendezvényt, bált is szerveztünk. Ezenkívűl fontos nekünk tudatni az emberekkel, hogy kell mindenkinek valahova tartoznia, kellenek a barátok a közösség. Erre figyelmeztetve pl egy közös tánccal hívjuk fel a figyelmet az egyesületünk céljára, hogy legyél te is tagja a közösségnek!!!! A cél, hogy legyél több a világban velünk!A szervezet alapjában zumba tevékenységgel foglalkozik. E mellett a közösség minden tagjának színes programokat szervezünk, kirándulás, hegymászás, városlátogatás, szereplés, bál, sportrendezvény stb. ezzel erősítve a közösségi összetartozást. Célunk ezzel, hogy minden korosztálynak biztosítsuk a kikapcsolódást a hétköznapokból, egy zumba órával egy kirándulással egy beszélgetéssel stb. Az egyesület még eléggé frissen bejegyzett civil szervezet így anyagi lehetőségünk eléggé korlátozott. A rendezvényeken való fellépések juttatásaiból tudjuk fenntartani magunkat, kirándulásokat szervezni stb. Célunk, hogy olyan támogatót,támogatást találjunk, ahol egy székhelyet is tudunk biztosítani mindennek a tevékenységnek. Jelenleg sajnos egy biztos épülettel, ahol a közösség összetartó, építő programot szerveznék nincs. Az órákat bérelt teremben tartjuk meg. Szeretnénk ha minél több ember érezné magának az egyesület célját és csatlakozna hozzánk! A

Mire gyűjt:

Az egyesület számára egy épületre, ahol a tevékenységünket folyamatosan tudnánk gyakorolni. A zumba órákat megtartani, közösségi programokat- kiállítás, tanfolyam, kulturális est stb. - szervezni.
 


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.