Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Zöldike Egyesület

Találkozni kell!

Az egyesület célja a környezettudatos nevelés és szemléletformálás és a generációk közti párbeszéd erősítése.

Adószám:
18399367-1-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Zöldike Egyesület

Szervezet rövid neve:
Zöldike

Szervezet adószáma:
18399367-1-41

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/zoldikeklub/notifications/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11703006-20078340-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 209557222

A szervezet címe:
1021 Budapest, Zuhatag sor 4.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

Az Egyesület 2015. októberétől bérli a Budapest I. kerületi önkormányzat Mária tér 1. sz. alatti üzlethelyiségét, ahol részvételi tervezésben és kivitelezésben közösségi-közéleti klubot alakít ki.

Mire gyűjt:

Találkozni kell!

Ifjúsági ökofilmklub a Zöldike Klubban

Ismerős a látvány, hogy egy kamasz egyedül ül a képernyő előtt? Mi lenne, ha többen együtt néznék a filmeket, és utána meg is beszélnék, amit láttak?

Szülőként azt szeretnénk, ha a gyerekeink észrevennék mindazt, ami körülöttük van. Ha nem vesznének el a környező világ sűrűjében, ha felelősséget tudnának vállalni a környezetükért és közösségért, amiben élnek.
Hiszünk abban, hogy kell egy hely, ahol kialakul egy közösség, ahol találkoznak, megismerik az összetartozás örömét, a beszélgetés mélységét, az élményteli vitakultúrát. A Zöldike Klub az a hely, ahol a kamaszok és a fiatalok ezt a közöséget megélhetik.

Az ökológiai filmklubban az ifjúságot a filmmel igyekszünk megszólítani, mert ez közel áll hozzá. A kiválasztott filmek az ökológiával, a környezeti tudatossággal kapcsolatos társadalmi szerepvállalás kérdését járják körbe. Meghívott szakértők és gyakorlott csoportvezetők segítségével a film előtt és után közös gondolkodásra és ebből fakadó közös aktivitásra hívjuk a 14-25 éves generációt.
A filmklub nem áll meg a filnézésnél és beszélgetésnél, hanem élő és bevonó közösség kialakítását célozza meg. Egy olyan ifjúsági közösségét, amely a filmek feldolgozásának hatására beszélgetni kezd a közös dolgainkról, felismeri a lakóhelye problémáit és megoldásokat kezdeményez ezekkel kapcsolatban.

A filmklub elindításához technikai felszerelésre (projektor, hangszóró, állvány) és szakértő moderátorokra van szükség. Ezek beszerzése és az első 12 alkalmas klubsorozat elindítása 250 ezer Ft támogatásból fedezhető.

  • Adományozz 1.500,- Ft-ot, ezzel fedezed egy filmklub alkalom egészséges büféjét
  • Adományozz 5.000,-Ft-ot ezzel fedezed egy alkalom moderátorának költségtérítését
  • Adományozz 12.000,- Ft-ot, ezzel fedezed a projektor egytizedét vagy a hangszóró egyötödét!

Zöld
Közösségi
adománygyűjtés

TALÁLKOZNI KELL! Ifjúsági ökofilmklub a Zöldike Klubban

Zöldike

Ismerős a látvány, hogy egy kamasz egyedül ül a képernyő előtt? Mi lenne, ha többen együtt néznék a filmeket, és utána meg is beszélnék, amit láttak?

39% 98.500 Ft összegyűlt
250.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.