Zeley Gyermek és Ifjúsági Készenléti Szolgálat Alapítvány

Egy világot teremteni, ahol a mindenki biztonságban van!

Nemcsak a gyerekeket segítjük ki a veszélyes helyzetekből, hanem közösségekkel dolgozunk azon, hogy kezeljük az erőszak kiváltó okait, amelyek gyakran vezetnek visszaéléshez, kizsákmányoláshoz, emberkereskedelemhez és a gyermekek elleni erőszak egyéb formáihoz. A közösség által irányított rendszerszemléletű megközelítésünk az erőszak felszámolására szeretnénk katalizálni az emberek globális mozgalmát, amely elkötelezett amellett, hogy megóvja a gyermekeket és a bántalmazott nőket, férfiakat a károktól.

Adószám:
19252573-1-11

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Zeley Gyermek és Ifjúsági Készenléti Szolgálat Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Zeley Gyermek és Ifjúsági Készenléti Szolgálat Alapítvány

Szervezet adószáma:
19252573-1-11

Honlap:
https://zeley.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/people/Zeley-Gyermek-%C3%A9s-Ifj%C3%BAs%C3%A1g-K%C3%A9szenl%C3%A9ti-Szolg%C3%A1lat-Alap%C3%ADtv%C3%A1ny/100065287130166/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCSSuDj5ZaFZh-ck_LpmFNjA

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
31101021-03529258-00010050

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 308824008

A szervezet címe:
2526 Epöl, Panoráma utca 1.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb gyermek- és ifjúságvédelem

Tevékenység leírása:
Nagy hangsúlyt helyezünk a szociális szférában történő segítségnyújtásra is. Együttműködünk az alábbi társszervekkel, és segítjük a munkájukat / Ők segítik a mi munkánkat. Többek között: - Rendőrség - Tűzoltóság - Mentősök - Helyi polgárőrségek - Védett házak, - Gyermek Jóléti Szolgálat - Gyermekvédelmi szervezetek - Katasztrófavédelem - Máltai Szeretet Szolgálat - Magyar Vöröskereszt A ZELEY GYERMEK ÉS IFJÚSÁGVÉDELMI KÉSZENLÉTI SZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY 2020-ban alakult meg, azzal a céllal, hogy segítsünk a bajbajutott, bántalmazott gyermekes családokon. Sok önkéntes segítővel, gyámhivatallal, orvosokkal, mentősökkel, ápolókkal, polgárőrséggel, rendőrséggel, tűzoltósággal dolgozunk együtt. A gyámhivatal felkérésére, általuk megadott helyszínre szállítjuk a gyermekeket, szükség esetén orvosi ellátást nyújtunk. Amennyiben családon belüli erőszak áll fenn, a szülőt is kimentjük és a megfelelő helyre szállítjuk, szükség esetén szintén orvosi ellátást nyújtunk, esetekben a kórházi ellátásban részesítést készítjük elő. Távlati céljaink között szerepel, saját védettházak alapítása és működtetése, ahol pszichológusokkal együtt segítünk visszailleszkedni a társadalomba. Programokat szervezni, ahol többek között megtanulhatják azt, hogyan tudják megtermeszteni a zöldségeket, gyümölcsöket. Megtanulhatják az állattenyésztést is, ezekkel létrehozva egy öngazdálkodást. Fontos, hogy a védettházba került gyermekek ne érezzék magukat kirekesztve, hisz ugyanolyan emberek, mint Mi. Szeretnénk segítséget nyújtani nekik, hogy az oktatásból se kelljen kimaradni, vagy esetleg hátrányos helyzetbe érezni magukat, ezért a későbbiekben, oktatókkal, iskolával szerződést kötni. Szeretnénk segítséget nyújtani a bajbajutott családoknak, támogatni a már meglévő védettházakat élelmiszerrel, bébiétellel, pelenkával, tisztálkodószerrel, iskolai felszerelésekkel, tankönyvekkel, ruhákkal, játékokkal, esetleg anyagi támogatással. Alapítványunk 2023-ra már bővítette a hatáskörét, és gyermek / személykutatásban is részt vesz, illetve a bántalmazott férfiakon is segít, hiszen sajnos Ők is nagyon sokan vannak.

Mire gyűjt:
Miben lehetnek az alapítvány és a rászoruló gyermekek segítségére? Tartós élelmiszerekre folyamatosan szükségünk van a menedékházakban, legyen az liszt, só, cukor, tészta, rizs, konzervek, bébiételek esetleg édességek. Gyermek és felnőtt ruhaneműk adományait szívesen fogadjuk korra és nemre való tekintet nélkül, hiszen bántalmazottakból gyermekek és szülők is egyaránt vannak. Sok kicsi sokra megy, ahogy tartja a mondás! Alapítványunk mind tárgyi mind pénzbeli adományt szívesen fogad. Támogassa Ön is alapítványunk munkáját és segítsünk együtt azokon, akiken segíteni kell!

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Egyéb fájl: ‌Zeley Gyermek és Ifjúsági Készenléti Szolgálat Alapítvány

  1%-os nyilatkozat

  Egyéb fájl: ‌Zeley Gyermek és Ifjúsági Készenléti Szolgálat Alapítvány - Adománygyűjtés


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.