Wodopolis Egyesület


Az egyesület célja elsősorban az Észak-Alföld régióban az egészségmegőrzés, nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, gyermek és- ifjúságvédelem, érdekképviselet, hátrányos helyzetű csoportok társadalmi egyenlőségének elősegítése, a magyarországi nemzeti és etnikai kisebbségekkel, valamint a határon túli magyarsággal kapcsolatos tevékenységek, amit elsősorban a sport területén kívánja megvalósítani. A sportolási, testedzési, túrázási lehetőség biztosítása, ezen igények felkeltése, sportrendezvények, versenyek szervezése, és a nevezett célok megvalósításához szükséges sport-, és egyéb létesítmények üzemeltetése, rekreációs programok szervezése. A fiatalok közösségbe szervezését, az ifjúság fizikai teljesítőképességének, edzettségének fejlesztésének a biztosítsa. Kapcsolatok kialakítása és fenntartása más hazai és külföldi egyesületekkel, együttműködés az önkormányzatokkal, különböző civil szervezetekkel. Célja továbbá a tagok sportérdekeinek képviselete, szakmai tudásuk fejlesztése, a szabadidő egészséges eltöltésének népszerűsítése, a társadalmi együttélés és a különböző sportágak szabályainak tiszteletben tartására való nevelés. A tagok a sportra, az egészséges és környezettudatos életmódra nevelése. A külföldi társ egyesületek közötti sportbaráti kapcsolatok építése és ápolása. Az egyesület tagjainak, illetve a gyermekek és az ifjúság védelme, érdekképviselete. Utánpótlás nevelése, versenyeztetése az ország egész területén. A rendszeres sportolás és testedzés, felüdülés biztosítása és ilyen igények felkeltése az ifjúságban.

Adószám:
18970702-1-15

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Wodopolis Egyesület

Szervezet adószáma:
18970702-1-15

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/WODopolis-327000451491589

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10404467-50526949-67821002

A szervezet telefonszáma:
+36 302725163

A szervezet címe:
4326 Máriapócs, Báthori út 45.

Tevékenységi kör:
Természethez kötõdõ sporttevékenység


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.