Water Skyball Egyesület

Water Skyball – a jövő sportja

Magyarország a vizes sportok egyik nagyhatalma. A Water Skyball (WSB), egy új magyar fejlesztésű vízi labdajáték, ami a Fontanus Központ szellemi terméke. A WSB létrahozásakor egy olyan fejlesztő játék kidolgozása volt a cél, amelyben a fizikai képességek mellett nagy hangsúlyt kap a taktika, az ügyesség, a helyzetek felismerése, ezáltal nem csupán a fizikai fejlesztés, de a mentális képességek fejlesztése is. A WSB no-contact sport, a sérülés veszélye minimális. A WSB-ben megvan minden potenciál ahhoz, hogy nemzetközi szinten is elterjedjen, hiszen Európa más országaiban is számos fürdő és olyan kisebb medence létezik, amely alkalmas a WSB játékhoz. Az Egyesület célkitűzései között szerepel a Water Skyball sportág hazai és nemzetközi népszerűsítése. Célkitűzése továbbá egy olyan szellemiség átadása és terjesztése, mely a tiszta játékról szól, emberek közti kapcsolatokat segít elő, életszerűséget, játékosságot és természetességet hordoz.

Adószám:
19560131-1-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Water Skyball Egyesület

Szervezet rövid neve:
Water Skyball Egyesület

Szervezet adószáma:
19560131-1-06

Honlap:
http://www.waterskyball.com

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/waterskyball/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/watch?v=FcgRSed6ojU

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700062-48307501-51100005

A szervezet telefonszáma:
+36 202933632

A szervezet címe:
6721 Szeged, Takaréktár utca 2. fsz/5.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:

A Water Skyball Egyesület a Water Skyball (WSB) elnevezésű, új, magyar fejlesztésű, speciális szabályokkal rendelkező vízi páros sportág felkarolására, népszerűsítésére jött létre. Az egyesület tevékenységei között szerepel a sportág szabályainak oktatása, széles körben való megismertetése, helyi amatőr- és profi bajnokságok szervezése, edzéslehetőségek megteremtése uszodákban.

Mire gyűjt:

Gyűjtünk a sportág hazai és nemzetközi népszerűsítésére, helyi amatőr- és profi bajnokságok megszervezésére. Továbbá a sportág uszodákba, fürdőkbe és szállodákba történő meghonosítására, edzéslehetőségek megteremtésére.

Sport
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Kapura fel! Játékra fel!

Water Skyball Egyesület

Mobilkapuk építésére gyűjtünk, mellyel a sportág uszodákban, fürdőkben, szállodákban is játszhatóvá válik.


Lezárult:
2019-05-21.
Adószám:
19560131-1-06
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.