Vizuális Világ Alapítvány


A Vizuális Világ Alapítvány célja a különböző társadalmi és kulturális csoportok közelítése egymáshoz a médiaoktatás eszközeivel. Projektjeink lehetőségeket teremtenek olyan közös produkciók létrehozására, melyek elősegítik, hogy egy kreatív, kritikus, médiaértő, szociálisan érzékeny, nemzetközi közegben is jól együttműködő nemzedék nőjön fel. A mozgókép- és médiaoktatás szereplőit (diákokat, pedagógusokat, mozikat és médiaorgánumokat) szakmailag támogatjuk olyan nagyobb célok elérésében, mint a kirekesztéstől mentes, békés együttélés megteremtése, az esélyegyenlőség biztosítása és környezetünk védelme.

Adószám:
18706103-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Vizuális Világ Alapítvány

Szervezet adószáma:
18706103-1-41

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/visualworldfoundation/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200113-18517178-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 303716983

A szervezet címe:
1132 Budapest, Alig u. 7/a. 7/a.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:

Mozgóképkultúra- és médiaismeret-oktatás (tananyagfejlesztés, tanulmányi verseny-szervezés, fotó- és filmkészítő táborok, képzések, konferenciák)

Dokumentumfilmek  készítése

Különböző társadalmi csoportokat és szektorokat összekötő, köztük párbeszédet és együttműködést elősegítő, egyedi, kreatív projektek létrehozása: virtuális séták, interkulturális érzékenyítő workshopok, vándorkiállítások, vitatréningek.

Mire gyűjt:

Jelenleg ahhoz kérjük a támogatásotokat, hogy az új fejlesztésű virtuális sétáinkat innovatív programelemekkel és máshol nem elérhető tartalmakkal gazdagíthassuk, valamint többek számára tehessük elérhetővé.
Egyrészt a szemléltetéshez profi (mozgó)képekre, kutató előadóinknak munkadíjra gyűjtünk pénzadományt. másrészt támogatói jegyek eladásával szeretnénk biztosítani többek között azt, hogy azok is részt vehessenek sétáinkon, akiknek egyébként erre nem volna módjuk.

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Gyere velünk, bárhol is élsz a világban!

Vizuális Világ Alapítvány

Várjuk adományodat virtuális sétáinkhoz, ha szívesen 1) nézel moziban filmeket 2) fogadsz mozi- és várostörténeti csemegéket 3) veszel részt ilyen közösségi programban. 1. megálló: Cirko-Gejzír mozi, Budapest!

107% 323.000 Ft összegyűlt
300.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.