Virágozzék Száz Virág Alapítvány

Jusson jó zene!

A MAGYAR KÖNNYÛZENEI VÁLASZTÉK SZÍNESEBBÉ TÉTELE AZ ARRA ÉRDEMES ELÕADÓMÛVÉSZEK TÁMOGATÁSA RÉVÉN

Adószám:
18041899-2-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Virágozzék Száz Virág Alapítvány

Szervezet adószáma:
18041899-2-43

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/viragozzekszazvirag.alapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11712004-20144346-________

A szervezet telefonszáma:
+36 302404192

A szervezet címe:
1125 Budapest, Susogó 2/a.fsz.2.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Tevékenység leírása:

Alapítványunkat szülők, pedagógusok, zenészek hozták létre. Célunk, hogy segítsünk a magyar előadóművészi – azon belül elsősorban a könnyűzenei – választékot színesebbé tenni. Olyan színvonalas, értéket teremtő és közvetítő produkciók életre hívását, közönség előtt való megjelenését kívánjuk támogatni, amelyek (anyagi javak hiányában) jelenleg nem jöhetnének létre. Az arra érdemes, tehetséges előadók támogatása által egyúttal az (elsősorban ifjúsági) közönség számára bővebb, igényes és színes szabadidős programlehetőséget is szeretnénk nyújtani. Célunk, hogy a jelenleg széles körben elterjedt, erőszakos, alacsony színvonalú (nemritkán csak külföldi együtteseket utánzó) előadásokkal szemben segítsünk megteremteni egy derűsebb életszemléletet sugárzó, értéket hordozó, hazai erőkön épülő (produkáló és nem reprodukáló) zenei stílus, mozgalom alapjait. Támogatni kívánjuk a fenti célok elérését magukénak valló előadók, szervezetek tevékenységét, ezzel lehetőséget nyújtva az oktatási intézményeknek és más ifjúsági létesítményeknek is változatos, színvonalas művelődési lehetőség elérésére.Támogattuk: a Mozaik jazzfolk együttes 6. és 7. albumának megjelentetése Táncsics Mihály Gimnázium (majd Budai Középiskola): sulibuli, tanévzáró, szalagavató, kulturális est a MÁV Tisztképző Iskola tisztavatója a MOM Kulturális Központ kerületi ifjúsági klubjának rendezvényei Kőbányai Diáksport Egyesület: ismeretterjesztő koncertek pilisszentiváni falunap a Mozaik jazzfolk együttes születésnapi koncertjei pedagógusnapi zenés virágbemutató számítástechnikai cég rendezvénye fiatal munkatársai számára juniális népek zenéinek feldolgozását bemutató együttessel (Visegrád) VI. Országos Dalostalálkozó (Gödöllő) a budaörsi Illyés Gimnázium iskolanapja a Városmajori Gimnázium farsangi rendezvényei Tavaszváró Ifjúsági Napok (Gazdagréti Lakótelep) a Berzsenyi Gimnázium iskolanapja koncert a Tessedik Sámuel Anyaotthonban (Gödöllő) az Apáczai Gimnázium diáknapja, gólyaavatója világzenei remix készítése a csepeli lakótelepi rendezvényre Deseő Csaba 70 éves születésnapi koncertje az Óbudai Társaskörben Roots & Routes Fesztivál zenei tehetségkutató a gazdagréti Erzsébet-bálon

Mire gyűjt:

1993. februárja óta létezünk. Kuratóriumunkban kulturális újságíró, pedagógus, zenész dönt a beérkező pályázatokról.

Szerintünk a zenei arculat sokszínűsége véletlenül sem azon fellépők még további forrásokhoz juttatásával biztosítható, akik amúgy is eljutnak a közönséghez (üzleti alapon, a média révén, egyéb fellépéseken), hanem éppen azon fellépőkével, akik amúgy nem jutnának (megfelelő) nyilvánossághoz.

Olyan zenei produkciók közönség elé juttatását szeretnénk támogatni, amelyek önálló „fejlesztésű”, színvonalas „terméknek” bizonyulnak, és éppen ezért a megasztáros–x-faktoros, klónozott előadóktól hemzsegő magyar popbizniszben piaci alapon esélytelenek. Jelenleg is számos iskola, ifjúsági klub, zenei együttes támogatási kérelme vár nálunk elbírálásra.

Kultúra
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Jusson jó zene!

Virágozzék Száz Virág Alapítvány

Tehetséges, kreatív (nem másoló) könnyűzenei formációk alkotómunkáját és fellépéseit támogatjuk, hogy fiataljainknak színvonalas szórakozási és művelődési lehetőségei is legyenek.


Lezárult:
2022-05-22.
Adószám:
18041899-2-43
Érdekel
Kultúra
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Jusson jó zene!

Virágozzék Száz Virág Alapítvány

Saját zenét játszó, színvonalas új előadók közönség előtt való megjelenését támogatjuk. Iskoláknak, ifjúsági kluboknak nyújtunk így igényes programlehetőséget.


Lezárult:
2021-05-22.
Adószám:
18041899-2-43
Érdekel
Kultúra
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Jusson jó zene!

Virágozzék Száz Virág Alapítvány

Az arra érdemes, tehetséges könnyűzenei előadók támogatása által az (elsősorban ifjúsági) közönség számára bővebb, igényes és színes szabadidős programlehetőséget szeretnénk nyújtani.


Lezárult:
2018-05-30.
Adószám:
18041899-2-43
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.