Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány


Elsősorban Békés megyében, de Magyarország egész területén elősegítse a korszerű koraszülött- és gyermekmentéshez, illetve gyermek sürgősségi ellátáshoz szükséges infrastruktúra megteremtését és az ahhoz kapcsolódó szakemberek képzését. Ennek érdekében az Alapítvány: - gépjárművek (gyermek- és koraszülött mentő) beszerzése érdekében adományt gyűjt, majd az adománygyűjtés befejezését követően gépjárműve(ke)t vásárol, - a betegellátásban használható új, korszerű eszközök, berendezések beszerzése érdekében adományt gyűjt, majd az adománygyűjtés befejezését követően a szükséges eszközöket, berendezéseket megvásárolja, - támogatja elsősorban a koraszülött- és gyermekmentésben résztvevő szakszemélyzet, másodsorban a sürgősségi gyermekellátásban résztvevő szakszemélyzet továbbképzését, szakmai felkészültségének elősegítését, - mentőautókat üzemeltet, amelynek érdekében szoros együttműködést alakít ki az Országos Mentőszolgálattal, - képzéseket végez, konferenciákat szervez, szemléletformáló és felvilágosító előadásokat, programokat rendez, - támogatja a szakirányú tudományos és kutatási tevékenységet.

Adószám:
18758667-1-04

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány

Szervezet adószáma:
18758667-1-04

Honlap:
https://viharsarkimento.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/ViharsarkiKoraszulottAlapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
54000131-11035374-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 709414412

A szervezet címe:
5700 Gyula, Petőfi tér 3.

Tevékenységi kör:
Egészségügyi mentõszolgálat, támogatás

Jogállás:
Közhasznú

Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Gyűjtés a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak

Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány

Jótékonysági kezdeményezés a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány javára a Gyulai Pálinka Fesztivállal és a Jótékonysági Főzéssel közösen.

8% 107.000 Ft összegyűlt
1.250.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.