Vigyél Haza Alapítvány

Alapítvány az Illatos úti, árva és sérült kutyákért

Alapítványunk kiemelt feladata az árva és sérült kutyák gyógyíttatása és örökbeadási esélyeinek növelése. Fontosnak tartjuk, hogy kreatív megoldásainkkal folyamatosan csökkentsük a gyepmesteri telepekre kerülő kutyák számát, támogassuk az ivartalanítást a túlszaporodás elkerülése érdekében, és továbbra is népszerűsítsük a felelős állattartás szükségességét.

Adószám:
18196384-2-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Vigyél Haza Alapítvány

Szervezet adószáma:
18196384-2-42

Honlap:
http://www.vigyelhaza.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/vigyelhaza?ref=br_tf

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/vigyelhaza

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11714006-20438490-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-20-934-4826

A szervezet címe:
1174 Budapest, Ady Endre utca 12.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:

A korábbi évekhez hasonlóan 2020-ban is folytattuk az Illatos útra sérülten bekerült kutyák gyógyíttatását, gondozását, rehabilitációját, majd végleges gazdához juttatását. Több, mint 500 gazdának segítettünk hűséges társat találni. Emellett az elmúlt években számos akciót és kampányt szerveztünk a kutyák gazdához juttatása és a felelős állattartás népszerűsítése érdekében. Minden évben elkészítjük jótékonysági naptárunkat, aminek a bevétele hozzájárult már többek között az Illatos úti külső kennel sor hőszigeteléséhez és lehetőséget adott orvosi ultrahang berendezés üzembehelyezésére az Ebtelepen, ezzel lehetővé téve a vemhesség és az idősebb kutyáknál a daganatos betegségek felismerését. 2010-ben elindítottuk Születésszabályozási Programunkat. 2011-ben Csipet a Csapatnak címmel mikrochip akciót indítottunk, és mára 230 db leolvasó található országszerte, akár éjjel-nappal nyitva tartó benzinkutakon is. 2016-ban a Vigyél Haza Alapítvány vállalta, hogy ügyvéd önkéntesei révén jogi segítséget ad azoknak az állatbarátoknak, akik autóban hagyott állatot mentenek a hőségben. 2019 óta az idősödő kutyák virtuális örökbe adásával támogatjuk a boldog nyugdíjas éveiket töltő gondozottjainkat. És még csak most kezdünk bemelegedni!

Mire gyűjt:

A menhelyen leadott kutyák közül a legnehezebb helyzetben azok az idősebb és beteg kutyák vannak, akiknek gazdája  a kutya speciális igénye miatt nem tudja tovább vállalni gyógykezelésüket, gondozásukat.

Ezért nehéz feladatra vállalkoztunk: gondozásba vesszük ezeket a szerető közegből kiszakadt, kedves kisnyugdíjasokat, hogy gyógyítsuk, ápoljuk őket, és azért dolgozunk önkénteseinkkel, hogy egy-egy nagyszívű ember örökbe fogadja a családhoz szokott idős árvákat. Az ő esetükben az örökbefogadási folyamat hosszabb, ezért többnyire nem csak pár hónapos ellátásra és rehabilitációra maradnak szerető gondoskodásunkban.

Kisöregjeink boldogságát akkor tudjuk biztosítani, ha megadjuk számukra a panzió kényelmét, az állapotuknak megfelelő táplálékot, és az orvosi ellátást, ami sok esetben egy folyamatos, költséges kezelést igényel. A családból családba kerülés idejére keressük azokat a nagylelkű támogatókat, akik adományukkal virtuálisan örökbe fogadják a cammogó csapat egy-egy tagját.

Jogállás:
Közhasznú

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

Vigyél Haza Alapítvány - mintakampány

Vigyél Haza Alapítvány

Feltöltés alatt!


1190 hívás, 1222 sms
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.