Vigyél Haza Alapítvány

"Az emberbarát állatbarát"

Az alapítványt 1998-ban hozták létre a kultúra, a művészet és az üzleti élet terén sikeres barátok, azzal a határozott céllal, hogy segítsék az Illatos úti Állategészségügyi Telepen lévő kutyák életkörülményeinek javítását, örökbefogadási esélyeinek növelését.

Adószám:
18196384-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Vigyél Haza Alapítvány

Szervezet adószáma:
18196384-1-42

Honlap:
http://www.vigyelhaza.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/vigyelhaza?ref=br_tf

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/vigyelhaza

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11714006-20438490

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-20-934-4826

A szervezet címe:
1174 Budapest, Ady Endre utca 12.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:
A korábbi évekhez hasonlóan 2015-ben is folytattuk az Illatos útra sérülten bekerült kutyák gyógyíttatását, gondozását, nevelését, majd végleges gazdához juttatását. A fentieken kívül számos akciót és kampányt szerveztünk a kutyák gazdához juttatása és a felelős állattartás népszerűsítése érdekében. Az elmúlt időszakban - lelkes önkénteseink és támogatóink segítségével - több mint 500 kutyát segítettünk szerető gazdához. Kiemelkedő művészek közreműködésével készült jótékony célú naptárainkat támogatóink segítségével közel 30.000 emberhez juttattuk el eddig. Az ebből befolyó összegből és egyéb támogatásokból valamennyi Illatos úti külső kennelt hőszigetelt gumiszőnyeggel tudtuk ellátni, orvosi ultrahang berendezést bocsátottunk az Ebtelep rendelkezésére, lehetővé téve ezzel a vemhesség és az idősebb kutyáknál a daganatos betegségek felismerését. 2010-ben elindítottuk Születésszabályozási Programunkat. 2011-ben, Csipet a Csapatnak címmel mikrochip akciót indítottunk 2016-ban a Vigyél Haza Alapítvány vállalta, hogy ügyvéd önkéntesei révén jogi segítséget adnak azoknak az állatbarátoknak, akik autóban hagyott állatot mentenek a hőségben.

Mire gyűjt:

Mivel alapítványunk az Illatos úti, sérült és gazdátlan kutyák gyógyításával, örökbeadásai esélyeinek növelésével foglalkozik, legnagyobb szükségünk az állatorvosi költségek fedezésére, állatgyógyszerekre, jó minőségű száraztápra van. Jelentős költség azon kutyák panzióban történő elhelyezése is, akiket nem tudunk ideiglenes befogadókhoz adni, végleges örökbe adásukig. Ezekre gyűjtünk.

Amire NEM gyűjtünk, az az alapítvány működtetésének fedezése: valamennyien önkéntesek vagyunk, akik saját otthonukban, saját eszközeikkel, szabadidejükben, térítés nélkül végzik önkéntes munkájukat.

Jogállás:
Közhasznú

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

Vigyél Haza Alapítvány - mintakampány

Vigyél Haza Alapítvány

Feltöltés alatt!


Telefonszám: 13600/18
1189 hívás, 1222 sms
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.