Vidám Gyermekekért - Jusztina Alapítvány

Egyszer majd el kell engedned, engedd el úgy, hogy bármire képes legyen.

Alapítványaink legfőbb célja az, hogy az anyagi helyzet ne állhasson útjába annak, ha egy gyerek terápiás, fejlesztő sgítségre szorul. Legyen szó egyéni vagy csoportos fejlesztésről, táborról, szülőknek nyújtható segítségről, alapítványaink azon dolgoznak, hogy segíteni tudjunk – minden körülmények között.

Adószám:
18025448-1-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Vidám Gyermekekért - Jusztina Alapítvány

Szervezet adószáma:
18025448-1-42

Honlap:
https://baranyfelho.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/baranyfelho.fejleszto.gyermekkozpont

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11575564-________

A szervezet telefonszáma:
+36 304354170

A szervezet címe:
1068 Budapest, Városligeti fasor 40

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
Nem gondoljuk, hogy lehet konfliktusok és nehézségek nélkül élni, de hisszük, hogy ezekkel meg lehet küzdeni. Hiszünk a megtartó család erejében. Hiszünk a színes és sokféle családok létjogosultságában. Hiszünk abban, hogy egy új, rengeteg információval telített világban, amit még alig ismerünk, támogathatjuk és segíthetjük egymást, “színre, nemre, nyelvre, vallásra vagy politikai meggyőződésre való tekintet nélkül.” Várjuk azokat a szülőket, akik aggódnak gyermekük fejlődése, viselkedése miatt. Várjuk azokat a gyerekeket, akiknek terápiás vagy fejlesztő segítségre van szükségük. Azokat a családokat, akik úgy érzik, hogy a hétköznapokra új megoldásokat szeretnének találni. Azokat a párokat, akik még a családalapítás előtt állnak. Azokat, akik már túl vannak rajta, de elakadtak a konfliktusok és egyéni nehézségek miatt.

Mire gyűjt:
Van olyan napunk, amikor 100 kicsi láb lépi át a küszöbünket, a 100 kicsi lábhoz tartozó 100 kicsi kéz fogja meg nálunk a falat, ahogy a cipőjét leteszi, vagy lemegy a lépcsőn és mossa meg a kicsi kezet érkezés után. A kicsi kéz felfedezz, ezért a kicsi kéz koszos és ez így van jól. A fehér falink nap mint nap újabb és újabb kicsi kéz élménynyomokkal gazdagodnak évek óta. Festenünk kell, az előszobában és a fürdőszobában, és lecserélnünk csempéket. Nem sok pénz, kb.350.000.ft. Nekünk azonban választanunk kell, rászoruló családoknak biztosítjuk a terápiát, fejlesztést vagy 'felújítunk'. Mi a fejleszteni szeretnénk. Ezért kérünk most Titeket, segítsetek nekünk, hogy szeptemberre, mire megérkezik a napi 100 kicsi láb, a 100 kicsi élenytől koszos kéz, fehér falak, picit renovált fürdő várja Őket. A szakember megvan, az anyagiak hiányoznak. Ha van lehetőséged segíteni nekünk, tegyétek meg kérlek. Adjuk össze a 350.000.-ftot. Nagyon boldogok leszünk Tőle.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.