Varázskulcs Egyesület

Ajtót nyitunk a nagyvilágra

Hisszük, hogy a tanulás segíthet kitörni a szegénységből. Ezért segítünk hátránnyal induló gyerekeknek abban, hogy javuljanak az iskolai eredményeik, bővüljön a tudásuk, esélyt teremtsünk számukra a szüleiknél gondtalanabb életre.

Adószám:
18869994-1-13

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Varázskulcs Egyesület

Szervezet rövid neve:
Varázskulcs Közösség

Szervezet adószáma:
18869994-1-13

Honlap:
http://varazskulcs.blog.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/VarazskulcsKozosseg/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UClrDq72OUt3DM5sMZz380EA/featured?view_as=subscriber

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11708104-21453867-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 304751552

A szervezet címe:
2119 Pécel, Sárközi utca 3.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
2016 óta tartunk foglalkozásokat hátránnyal induló gyerekeknek Pécelen. Kétszer egy héten csoportos keretek között bővítjük a tudásukat, fejlesztjük a képességeiket. Mentoring rendszerünkben egyéni segítséget nyújtunk a gyerekeknek a tanulásban. Szabadidős és kulturális programokat szervezünk számukra, ezzel is bővítve a világról szerzett ismereteiket, segítve őket a közösségbe való beilleszkedésben.

Mire gyűjt:
2018-as nyári táborunkban négy nap alatt igyekszünk minél több olyan programot szervezni a gyerekeknek, amelyekre egyébként nem jutnának el. A programok nemcsak szórakoztatóak, de kiegészítik a tanév során átadott tananyagot. Terveink szerint meglátogatunk egy kecskefarmot, madármegfigyelő túrán veszünk részt, állatkertbe és lovagolni megyünk. Elsősorban a közlekedéssel kapcsolatos költségekre, belépőkre és a gyerekek tábor közbeni ellátására gyűjtünk. Bízunk benne, hogy olyan élményeket sikerül szereznünk nekik, amelyekben még nem volt részük. Megmutathatjuk nekik, milyen sokszínű a világ, és milyen jó dolog minél többet megtudni róla.

Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Varázsolj nekik nyarat!

Varázskulcs Közösség

A legtöbb gyerek kalandokkal teli vakációról álmodik. Sokuknak ez mégsem elérhető. A Varázskulcs Közösség hátrányos helyzetű gyerekeknek szeretne igazi, nyári tábort varázsolni. Támogass minket ebben!

106% 310.000 Ft összegyűlt
290.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.